Anna Lesko, REVOLTĂ după ce a fost JIGNITĂ. De ce apare fără chiloți la TV: O să ai o SURPRIZĂ! Cu ce drept pui la îndoială rolul meu de MAMĂ?

Foto: Instagram Anna Lesko
Foto: Instagram Anna Lesko

Anna Lesko le-a dat replica celor ce au jignit-o. Cum explică artista ținutele în care apare fără lenjerie intimă.

Anna Lesko le-a dat o replică dură celor care au criticat-o și jignit-o pe rețelele de socializare, în urma ținutelor pe care le-a purtat la emisiunea "Splash! Vedete la apă" de la Antena 1.

Cântăreața a fost una dintre prezentatorii ediției de anul acesta, iar ținutele provocatoare pe care le-a purtat au stârnit nenumărate controverse în rândul urmăritorilor ei. Printre comentariile care au deranjat-o pe artistă sunt cele în care lumea o critică pentru faptul că nu poartă lenjerie intimă când apare la televizor, lucru care "o face o mamă rea". 

- "Se promovează prostituția în ultima vreme"

- "Upss...fără chiloți?"

- "Iar nu porți chiloți, Anuța?"

- "Nu îți este rușine să te postezi așa? Că te vede fiul tău când va crește și îi va fi rușine cu o mamă ca tine"

Anna Lesko, revoltată. Replică pentru toți cei care au criticat-o și jignit-o

"Știu că mulți dintre voi, cei cu capul pe umeri, veți gândi "Dar nu era nevoie, Anna...", eu totuși simt să o fac!

Am să las aici câteva rânduri. Voi începe prin a sublinia faptul că nu sunt de profesie inginer constructor sau o profesoară care preda cursuri de drept constituțional și instituții politice, ci fac parte din lumea artistică! Ăntru în câmpul vostru vizual și sonor prin intermediul scenei, emisiunilor televizate sau participarea la evenimente de acest tip. Televiziunea și scena reprezintă un show! Asta îți conferă libertatea de a crea cele mai extravagante și îndrăznețe ținute.

Creațiile vestimentare în care apar sunt realizate special pentru mine, într-o strânsă colaborare cu mine! Fiecare rochie este prevăzută cu lenjerie intimă, atașată cu iscusință, chiar dacă sunt foarte decupate și parcă se joacă cu mintea ta!

O să ai o surpriză să constați că sunt mai decent îmbrăcată pe stradă decât tine, cea care te lamentezi aici pe pagină mea!

Cu ce drept mă etichetezi și pui la îndoială educația copilului meu, rolul meu de mamă?! Când ai să înțelegi că în viață această avem mai multe îndatoriri și "roluri de jucat", iar între acestea nu există neapărat o legătură, fiecare latura se dezvoltă independent în propria ei frumusețe: cariera ta, rolul de mama, de soție, de iubita, de fiica, de gospodină, de menajeră, de prietenă etc.

Dacă tu în dormitor cu soțul tău, simți să fii indecentă și inițiezi un joc erotic asta nu înseamnă că ești o mama nedemnă! Analizează de unde vine răutatea ta și pornirile de a aruncă cu noroi în cineva pe care nu-l cunoști. Fă curățenie în viața ta emoțională. Schimbă prioritățile, valorile. Încearcă să vezi în ansamblu și unde te situezi tu și cum te raportezi la restul. Rezolvă asta urgent!", a scris Anna Lesko pe pagina de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel