Anna Lesko, fotografie provocatoare pe Instagram: Nu sunt un exemplu de urmat

Anna Lesko, Facebook
Anna Lesko, Facebook

Anna Lesko a postat pe pagina sa de Instagram o nouă fotografie incendiară şi a anunţat că nici nu trebuie să se justifice şi nici nu este un exemplu de urmat. 

"Nu sunt un exemplu de urmat! Cu trecerea timpului, nu mă mai simt de parcă ar trebui să mă justific. Suntem diferiți și frumoși în felul nostru.Aaaa, poți ține cont de anumite aspecte, să vezi dacă rezonează în context cu ține. Poate ce mie îmi priește, pe ține te dezavantajează. Femeile care se dau drept exemplu și se bat cu pumnii în piept că sunt demne de urmat în toate cele,nu îmi prezintă încredere. Am întâlnit suficiente la viață mea. Astăzi, ea dacă este "combinată" cu un fotbalist o vei vedea negreșit pe stadion, în plină acțiune.

După, se îndrăgostește de altul, un actor, o vei vedea în public aplaudand cel mai zgomotos posibil. S a despărțit și de acesta și s a îndrăgostit de un patron de club, o vei vedea non-stop acolo, să nu i scape ceva.... Dacă o întrebi, îți va răspunde că știe bine direcția dar în realitate este foarte derutată. În fine, că să scurtez, fi mai inventivă de atât! Fi mai dibace. Urmărește fenomenul, ce se întâmplă în jurul tău. Analizează te pe ține în diferite contexte. URMĂREȘTE TE PE ȚINE NU PE CINEVA! Și atunci, ai să te îndrăgostești de ține", a scris artista.

Anna Lesko este una dintre cele mai dezinhibate artiste din România, ea obişnuind să posteze frecvent fotografii în ipostaze provocatoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel