Urmărește emisiunea live


Anna Lesko, despre al doilea copil: Eu nu îl feresc pe Adam. Când mă întreabă, îi răspund cu toată sinceritatea

Sursa foto: Facebook Anna Lesko
Sursa foto: Facebook Anna Lesko

Anna Lesko a vorbit despre al doilea copil și recunoaște că nu îi ascunde nimic fiului ei, Adam.

"Adam îmi cere de ceva timp un frățior și i-am explicat că lucrul acesta trebuie realizat cu cineva care va face parte, la un moment dat, din viața noastră. Eu nu îl feresc pe Adam. Când mă întreabă lucruri, eu îi răspund cu toată sinceritatea și, evident, îmi aleg felul în care îi explic. Este foarte important să aibă sentimentul permanent că nu mă răpește nimeni de lângă el, că ce e al lui rămâne al lui", a spus Ana Lesko într-un interviu pentru viva.ro.

"Eu nu văd un viitor, dacă există minciună"

"M-ar interesa foarte mult un partener de viață, un partener în toate cele. Eu văd situația așa: el să fie un partener în tot. Dacă am nevoie de ceva în cursul zilei, să știu că pot să apelez la el fără să mă lovesc de un refuz sau de faptul că nu are nicio idee. Vreau implicare, vreau să știu că sunt prioritate, vreau să știu că lucrurile funcționează. Cred în munca în doi: când nu mai pot eu, să mă ajute el, iar când nu mai poate el, apar eu cu inițiativa. Vreau un partener în viață. Contează enorm să nu mă mintă.

Eu nu văd un viitor, dacă există minciună. Eu funcționez pe bază de adevăr. Îmi doresc un om asumat care să se implice în relație la un nivel matur, să aibă această doză de inteligență emoțională la nivel destul de ridicat. Orgoliul pune foarte multe piedici în relație. Nu putem avansa dacă există frustrările din trecut. Cu toții venim cu bagajul nostru din trecut, dar hai să punem bagajul în mijlocul camerei și să scormonim în el, să scoatem, să le punem frumos în sertare și să facem curățenie în el.

Este greu, fiindcă sunt văzută ca o femeie puternică și independentă, dar la un moment dat și eu obosesc. Sunt un fel de pilon al vieții mele, un stâlp rezistent. Eu vreau un partener din toate punctele de vedere. Când te vede pe tine atât de independentă, de cele mai multe ori se sperie, deși nu mi se pare normal. Un bărbat puternic este acela care are lângă el o femeie independentă și nu se sperie de ea", a mai spus artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel