„Angelina Jolie” din Iran, la aparate din cauza coronavirusului

Sursa: Instagram Sahar Taabar
Sursa: Instagram Sahar Taabar

O iraniană cunoscută drept „sosia zombie a Angelinei Jolie" ar fi conectată la un ventilator, în Iran, după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19.

O iraniană cunoscută drept „sosia zombie a Angelinei Jolie" ar fi conectată la un ventilator, în Iran, după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19, transmite Daily Mail. În prezent, vedeta este în închisoare din cauza activității sale de pe Instagram.

Sahar Taabar, pe numele ei real Fatemeh Khishvand, a devenit faimoasă după ce a postat imagini cu fața sa incredibil de slabă. Femeia de 22 de ani, ai cărei avocați cer eliberarea, ar fi devenit grav bolnavă din cauza coronavirusului.

Eliberarea sa, refuzată

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de سحرتبر...!????✌???? (@sahar_taabar) peOct 14, 2017 la 11:27 PDT

Centrul pentru drepturile omului în Iran, care are sediul în SUA, a transmis că un judecător a refuzat eliberarea sa, în ciuda faptului că coronavirusul face ravagii în închisorile țării.

Luna trecută, Iranul a eliberat 85.000 de prizonieri pentru a încerca să combată virusul, care ar fi ucis mult mai multe mii de oameni decât sunt transmise oficial.

„Este inacceptabil ca această tânără să fi contractat coronavirusul în aceste circumstanțe, în timp ce ordinul de arest a fost extins", a spus avocatul pentru drepturile omului Payam Derafshan.

Motivul arestării din 2019

Sahar a fost arestată în octombrie, fiind acuzată de blasfemie, incitare la violență, generarea de venituri prin metode necuvenite și coruperea tineretului, a transmis agenția de știri Tasnim.

Starul de pe rețelele de socializare a devenit faimoasă în 2017, după ce ar fi făcut 50 de operații pentru a arăta ca faimoasa actriță Angelina Jolie. Însă, ea a confirmat mai târziu că pozele au fost editate, folosindu-se și de machiaj special.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel