Angela Similea, retragere definitivă. Motivele îndrăgitei artiste

Angela Similea, regina muzicii uşoare româneşti, care a făcut furori cu melodiile de suflet "Casa mea", "Nu-mi lua iubirea" sau "Dacă n-ai fi existat", a decis să spună "adio" scenei.

Decizia ei, care va întrista o ţară întreagă, vine după un lung şir de evenimente dureroase, decesul unor persoane dragi, dar şi din cauză că radiourile nu o mai difuzează.

Angela Similea (71 de ani), diva muzicii din Epoca de Aur, a fost dintotdeauna o prezenţă discretă, iar în ultimii ani s-a retras din activitatea publică, dar şi din cea muzicală, informează Click. Nu mai există cale de întoarcere şi că solista a pus cruce defintiv activităţii care i-a adus gloria: muzica.

Decizia Angelei a venit după o perioadă foarte grea din viaţa ei. Mai întâi i-a murit mama, în toamna anului 2010, apoi, în aprilie 2011, s-a stins din viaţă soţul ei, Victor Surdu, în urma unei boli necruţătoare. Ce a urmat a fost greu de dus: datoriile la bancă, în urma unui credit de 698.000 de euro, au copleşit-o, aşa că artista a pierdut mai multe proprietăţi. În septembrie 2014, ea şi-a scos la vânzare conacul cu 16 camere din satul Mataraua, comuna Belciugatele, însă nu a reuşit să-l vândă chiar dacă a lăsat 100.000 de euro din preţul iniţial, de 750.000 de euro, potrivit sursei citate.

În ultimii ani Angela Similea s-a mutat în Statele Unite ale Americii, alături de fiul ei și nepoți.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel