Angela Similea, în SCANDAL. Fostul soț a RĂBUFNIT: "Și-a înșelat toți bărbații. Un diavol de om"

Angela Similea primește acuzații grave din partea unuia dintre foștii soți. 

Angela Similea are o viață demnă de un film. Iubită de publicul larg, puțini îi știu povestea de viață și faptul că a fost căsătorită de mai multe ori, de-a lungul timpului.

Primul ei soț a fost un rugbist, Adi Constantin, cu care artista s-a căsătorit la 19 ani. La scurtă vreme după divorț l-a cunoscut pe Sorin Movileanu, cu care s-a căsătorit și împreună au avut un fiu. Cel de-al treilea soț a fost un om de afaceri olandez, Jan Hilgen, pe care l-a cunoscut în 1974, prin intermediul unor prieteni, în România, iar căsătoria lor a durat 17 ani.

În timpul căsătoriei cu omul de afaceri olandez, Angela Similea ar fi avut o relație cu Florin Piersic, lucru pe care l-a povestit chiar actorul. Mai mult, după divorțul de Jan Hilgen, în 1999, artista s-a căsătorit pentru a patra oară cu politicianul Victor Surdu și au petrecut împreună 12 ani, până când acesta a murit din cauza unei boli necruțătoare.

În scandal cu unul dintre foștii soți 

Deși au trecut foarte mulți ani de când s-au separat, Sorin Movileanu face o serie de acuzații dure la adresa artistei. Acesta o acuză pe cântăreață de numeroase infidelități, spunând că își făcuse un obicei din a-și înșela soții.

”Niciodată n-a contat cu cine era căsătorită, ea și-a înșelat toți bărbații. La divorț, mi-a spus că mă va ține la curent cu tot ce se va întâmplă important în viață băiatului nostru, Sorin, dar nu s-a ținut de cuvânt. Este o femeie rea, egoistă, care a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina, un diavol de om. Banii au fost întotdeauna importanți pentru ea…”, susține instrumetistul, potrivit cancan.ro.

Citește și: Andreea Marin, GAFĂ colosală. S-a văzut TOT. "Surprize-surprize" la coborârea din mașină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel