Angela Gheorghiu, îmbrăcată în ținutele create de Cătălin Botezatu

Angela Gheorghiu a cultivat din nou relaţia specială pe care o are cu Cătălin Botezatu, iar, pentru cea mai nouă şedinţă foto realizată, a îmbrăcat două ţinute create de cunoscutul designer, scrie Renumita soprană se declară fidelă relaţiei cu designerul român şi de multe ori s-a întâmplat să îi prefere creaţiile în detrimentul unora realizate de mari case de modă internaţionale.

 Nu este pentru prima dată când renumita soprană colaborează cu designerul Cătălin Botezatu. Atunci când soseşte în România, artista vizitează frecvent cu atelierul acestuia din Bucureşti, unde i-au fost create ţinute pentru cele mai importante apariţii publice.

Astfel se face că Angela Gheoghiu a îmbrăcat ţinute Cătălin Botezatu la Paris, în Las Vegas, Moscova, India, Namibia, Milano, Madrid.

 La Washington,  a cântat în faţa preşedintelui Obama în rochie Cătălin Botezatu, apoi a urcat pe scenă pentru opera “Carmen”, a cântat la Balul Operei din Viena tot într-o rochii realizate de designerul român, pentru ca, la mii de kilometri distanţă, să procedeze similar în faţa împăratului Japoniei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel