Dan Bittman, taxat după o remarcă făcută la adresa lui Vasile Șeicaru. "Vai, tu, curajosule, salvatorule! Ce ne-am face fără tine?"

Sursă foto: Facebook Dan Bittman
Sursă foto: Facebook Dan Bittman

Dan Bitman a fost dur criticat de Andrei Partoș, după o remarcă făcută la adresa colegului de generație Vasile Șeicaru.

Incidentul s-a petrecut la ediția aniversară a festivalului folk "Om bun 30", desfășurată anul acesta online. Dan Bittman ar fi făcut o remarcă nepotrivită la adresa lui Vasile Șeicaru, care a lipsit în acest an de pe scena festivalului.

"Încă nu s-a încheiat ultima seară a festivalului național de folk „Om Bun”, dar nu pot să nu punctez un aspect deranjant. Scriu acum, la cald, pentru că m-a deranjat atacul necolegial al lui Dan Bittman la adresa colegului lui de breaslă, Vasile Șeicaru. Să-l aud pe Bittman spunând amuzat pe scena festivalului că Vasile Șeicaru nu a venit pentru că îi e frică de Covid și apoi să se laude că el e curajos și a venit pe cal alb să salveze situația, e prea mult. Vai, tu, curajosule, salvatorule! Ce ne-am face fără tine?!(...) Deși nu mai era nevoie, Dan Bittman a dovedit încă o dată că nu are caracter. Fanii lui Vasile Șeicaru meritau să afle în primul rând de la artist sau de la organizator, nu din glumele de doi lei ale lui Bittman." a scris Andrei Partoș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel