Andrei Aradits, plecare Antena 1. Adevărul: "Oamenii tind să te acapareze"

Andrei Aradtis a renunțat la show-ul Antenei 1, Te cunosc de undeva, pentru a se întoarce la prima dragoste, actoria. Acesta va juca într-un serial - Vlad -  difuzat de PRO TV. Fostul jurat a vorbit despre motivul pentru care a luat această decizie.

"Nu m-am gândit dacă sunt mai sus sau mai jos, pentru că nu gândesc niciodată mutările în acest sens. Mi-a plăcut regizorul, sunt actor şi îmi place că îmi fac profesia. Mi-ar fi plăcut să le fac pe amândouă deodată, însă dihonia dintre trusturi nu perminte să fac acest lucru şi oamenii tind să te acapareze cu totul. Ceea ce nu e un câştig pentru noi, prestatorii de servicii artistice.

Nu m-ar fi deranjat, bugetar vorbind, să fiu aşa de mult pe TV. Nu am plecat de acolo că nu îmi plăcea, este un proiect drag, la care ţin, îmi place echipa, sper că ne-am despărţit în condiţii bune", a declarat actorul într-un interviu pentru Click!.

După 12 sezoane de "Te cunosc de undeva", Andrei Aradits s-a întors la Pro TV, de unde a plecat în 2007, după ce a jucat în "Iubire ca în filme".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel