Andreea Tonciu, soț. "O să mă ai pe conștiință"

De când a devenit mămică, iar aparițiile în media s-au rărit, Andreea Tonciu recunoaște că s-a săturat de monotonie și caută soluții.

"Mă săturasem să am viața aia monotonă pe care o aveam. Voiam să ies, știi cum eram înainte, ieșeam tot timpul, mă duceam la filmări, mă duceam la joburi. Acuma, să stai așa închisă într-o casă, am zis că înnebunesc. Vreau să vin la sală, vreau să mă duc la toate emisiunile posibile, peste tot, cum eram înainte. Că dacă nu, o să înnebunesc.

I-am zis soțului: "O să mă ai pe conștiință". Că sunt nebună, că nu știu ce (n.r. i-a spus soțul). Am anumite persoane cu care ieșim, adică cupluri, fete măritate cu copii. Și îți dai seama, unele sunt la serviciu, unele sunt cu treabă, na, n-o să poată să iasă când vreau eu. Și nici eu nu o să pot când vor ele. Și nu ne-am intersectat la chestia asta. Și am zis că înnebunesc, ce fac, tu ai treabă și eu fac prin casă, am făcut curat și acum ce fac. Am zis că înnebunesc, dacă nu fac acum ceva, să muncesc. Mă duc și mă angajez pe 20 de milioane i-am zis. A zis că am înnebunit", a declarat povestit Andreea, într-un interviu pentru Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel