Andreea Sava: Șapte secrete ale unei vieți sănătoase

Andreea Sava a postat, pe blogul său, șapte secrete ale unei vieți sănătoase, de la profesorul Mencinicopschi.

"Sfaturile profesorului Mencinicopschi revin obsesiv în articolele mele legate de nutriție din două motive: primul, eu, nefiind nutriționist, toate lucrurile pe care le aplic le-am aflat de la alții deci nu mi le pot însuși și să vi le prezint ca fiind rezultatul muncii mele iar al doilea motiv este pentru că, după lungi documentări, am ajuns să am cea mai mare încredere în profesorul Mencinicopschi, în materie de nutriție, pentru că îl consider unul dintre puținii oameni de știință din domeniu și toată activitatea și-a dedicat-o cercetării în domeniul alimentar", a scirs ziarista pe blog.

1. O dietă completă

Extremele nu sunt bune. Am fost mereu convinsă de asta. Cred că organismul are nevoie de toate elementele, inclusiv carne de exemplu, așa că eu una nu sunt de acord cu acele stiluri de viață care presupun eliminarea completă a vreunei categorii de alimente. Ulterior, profesorul Mencinicopschi mi-a confirmat această convingere.

Iar doctor Menci spune că dieta vegetariană duce la slăbirea sistemului imunitar și a funcționării creierului. Ca să citez exact, omul a fost lăsat să fie omnivor, adică să mănânce câte puțin din fiecare aliment. Citiți continuarea AICI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel