EXCLUSIV  Andreea Perju, durere în suflet! “Îi simt prezența…”

Actrița Andreea Perju trăiește cu un dor imens în suflet! 

Mama ei nu mai este de când ea era copil și de atunci se gândește mereu la ea. A realizat trăirile ce o încearcă și mai tare, după ce, la rândul ei a devenit mămică, are acum două fetițe și parcă se topește de dor.

(oar_w460)

Cât de mult îi lipsește cea care i-a dat viață și cum își amintește de ea, dacă îi simte sau nu prezența după atâta timp, Andreea Perju a făcut câteva mărturisiri emoționante pentru DC NEWS.

(oar_w460)

“Nu există cuvinte să descriu cât îmi lipsește, așa cum nu există cuvinte să exprim ceea ce simt pentru fetițele mele. Ca să îți faci o idee, după 21 de ani de când “trăim” în lumi diferite, mă gândesc la ea în fiecare zi. Fetițele știu că bunica este un fluture alb și, de câte ori zăresc unul, îmi spun: “Mami, uite-o pe bunica”. Am poze cu ea și ele m-au ajutat să nu îi deformez fizionomia. Mi-o aduc aminte așa cum era, bună, plină de viață, învățându-mă lucruri și mustrându-mă fără să mă simt vreo secundă respinsă. Îi simț prezența doar pentru că îi simt lipsă. Trimițându-mi fetițele știu că mă adoră. Ele sunt sensul vieții mele și abia acum înțeleg cu ce se mănâncă viața și de ce mamei mele i-a fost greu să plece pe “lumea cealaltă”. De 3 ori a tras să se ducă și, de fiecare dată, s-a nimerit să întru în cameră și s-o întorc. S-a dus noaptea, când eu dormeam în camera alăturată”, și-a deschis sufletul Andreea Perju pentru DC NEWS.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel