Urmărește emisiunea live


Andreea Marin și iubitul ei turc s-au logodit

andreea marin
andreea marin

Invitată la emisiunea  Wowbiz de la Kanal D, Andreea Marin a recunoscut că s-a logodit cu  medicul turc Tuncay Ozturk. Fosta zâna a declarat că a primit și un superb inel de logodnă.

În cadrul emisiunii, Andreei Marin  i s-a citit un mesaj pe care turcul l-a postat pe pagina sa de Facebook, în care acesta spune: "Oricum, numai eu şi logodnica mea putem decide când ne vom căsători".

Pusă în faţa evidenţei, diva a spus: "Îl mănânc, m-a dat de gol! Eu sunt un om mai calculat, el mai direct. Da, suntem logodiţi!".

"E o întâmplare fericită. Există inelul", a adăugat Andreea Marin, care a arătat inelul de logodnă la televizor.

"S-a întâmplat recent... La prima mea emisiune de la TVR nu eram logodiţi", a dezvăluit diva.

"Şi-a lăsat ţara pentru mine. Nu e puţin lucru. A luat viaţa de la zero. Cred că am datoria de onoare să îl preţuiesc la fel de mult cum mă preţuieşte el... Nu mă poate obliga nimeni să fac ceva ce nu simt. Suntem oameni maturi şi ştim ce ne dorim. Nu e nevoie de cineva din afară să ne convingă ce ne dorim!", a afirmat vedeta.

"Ne înţelegem foarte bine, dar eu sunt fericită pentru un alt detaliu: înţelegerea acestui bărbat cu copilul meu. Dacă aş fi îndrăgostită piezându-mi minţile, nimic nu m-ar face să fiu cu acel om dacă copilul meu nu ar fi fericit. Vreau să am un copil care să aibă ceva de învăţat de la partenerul meu de viaţă. Am datoria ca părinte de a pune copilul pe primul plan", a povestit Andreea Marin.

"Violeta îl place, se înţeleg bine. Tuncay este un dar neaşteptat pe care mi l-a făcut destinul, " a mai spus Andrea Marin.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel