Andreea Marin, nominalizată pentru Implicare Socială: "Mă motivează să continui"

Andreea Marin
Andreea Marin

Andreea Marin a postat un mesaj pentru toți cei care o urmăresc, în ceea ce privește premierea faptelor ei bune, făcute anul acesta.

"Premiile Unica se apropie (21 noiembrie), iar nominalizarea mea la categoria Implicare Sociala ma motivează să continui drumul faptelor bune și al solidaritatii pe care am ales sa merg, alături de oamenii buni, din ce în ce mai mulți, ce mi se alătură mereu. Adevărul e ca 2019 a fost un an plin de fapte frumoase ce au schimbat vieți în bine și de campanii ce au dat roade, pentru ca asa se întâmplă când pui mult suflet în ceea ce faci. Mii de vieți salvate și regăsirea echilibrului, a motivației de a trai frumos și demn - aceasta e recompensa cea mai bună pentru sufletul meu", a scris Andreea Marin, pe pagina personală de Instagram.

"Printr-un simplu click, aici se poate vota pentru premii: https://gala.unica.ro/galacateg/implicare-sociala/. Daca ati crezut, ca și mine, ca #NuExistaNuSePoate, dacă #AjutaneSaAjutam a avut ecou în inimile voastre, sprijinind medicii voluntari sa facă atatea operatii grele pro bono (abia aștept sa anunț, la Gala Zetta de pe 20 noiembrie, bilanțul minunat al vieților salvate anul acesta), dacă #GalaAtipicBeauty și multe alte bucurii din acest an v-au adus și vouă împlinire, asa cum am simțit și eu, ori dacă sunteți chiar dintre acei oameni a căror viata a fost schimbata radical de campaniile fundației mele, Prețuiește Viața, atunci votul vostru pentru mine contează si va mulțumesc pentru drumul pe care-l străbatem impreuna! Pentru încredere voastra, pentru omenie, respect și bun simt", a mai scris vedeta.

 
 
 
View this post on Instagram

Premiile Unica se apropie (21 noiembrie), iar nominalizarea mea la categoria Implicare Sociala ma motivează să continui drumul faptelor bune și al solidaritatii pe care am ales sa merg, alături de oamenii buni, din ce în ce mai mulți, ce mi se alătură mereu. Adevărul e ca 2019 a fost un an plin de fapte frumoase ce au schimbat vieți în bine și de campanii ce au dat roade, pentru ca asa se întâmplă când pui mult suflet în ceea ce faci. Mii de vieți salvate și regăsirea echilibrului, a motivației de a trai frumos și demn - aceasta e recompensa cea mai bună pentru sufletul meu. Printr-un simplu click, aici se poate vota pentru premii: https://gala.unica.ro/galacateg/implicare-sociala/. Daca ati crezut, ca și mine, ca #NuExistaNuSePoate, dacă #AjutaneSaAjutam a avut ecou în inimile voastre, sprijinind medicii voluntari sa facă atatea operatii grele pro bono (abia aștept sa anunț, la Gala Zetta de pe 20 noiembrie, bilanțul minunat al vieților salvate anul acesta), dacă #GalaAtipicBeauty și multe alte bucurii din acest an v-au adus și vouă împlinire, asa cum am simțit și eu, ori dacă sunteți chiar dintre acei oameni a căror viata a fost schimbata radical de campaniile fundației mele, Prețuiește Viața, atunci votul vostru pentru mine contează si va mulțumesc pentru drumul pe care-l străbatem impreuna! Pentru încredere voastra, pentru omenie, respect și bun simt. #multumesc #votultauconteaza #recunostinta

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) onNov 17, 2019 at 4:16am PST

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23