Andreea Marin își pansează rănile lăsate de Bănică prin relația cu turcul

andreea marin
andreea marin

Andreea Marin (38 de ani) n-a ieșit deloc șifonată din divorțul de Ștefan Bănică jr. Din contră, datorită noului ei iubit, Tuncay Ozturk, un fizioterapeut turc de numai 27 de ani, fosta “Zână” pare că a lăsat în urmă toate problemele și a înflorit. Însă psihologul care a analizat relația ei nu are vești dintre cele mai bune.

Autor: Sorina Ceugea

[caption id="attachment_329068" align="alignleft" width="310"] foto: libertatea.ro[/caption]

Andreea Marin și Tuncay Ozturk arată minunat împreună, în ciuda diferenței de vârstă, și par și foarte îndrăgostiți unul de celălalt. Însă nu s-au cuplat în cel mai potrivit moment, susține psihologul.

Conform dr. Andreas Hniatiuc, citate de Libertatea, Andreea ar fi trebuit să-şi acorde timp să-l uite pe Bănică jr înainte de a se lega sentimental de altcineva, fiindcă o relație înnodată în pripă, înainte ca sufletul să se vindece de rănile trecutului, se va destrăma în scurtă vreme. Iată ce spune psihologul despre acest lucru:

“Ieșirea dintr-o relație de durată necesită o etapă de adaptare la noul context. Aceasta este o perioadă marcată de frământări, de întrebări, de validare a unor proiecte personale şi de anulare a unor obișnuințe comune. Este recomandabil să nu începem alt angajament până nu se vindecă total rănile trecutului. Sunt însă și persoane care pentru a uita eșecul relației încheiate sau pentru a evita singurătatea încep o altă relație fără a evalua adecvat contextul sau persoana cu care pornesc la drum. Noua relație devine un fel de pansament pentru rănile emoționale și nu va fi durabilă sau autentică, pentru că odată cu adaptarea la noul context, interesul pentru noul partener se va diminua”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel