Andreea Marin, în lacrimi: ''Aseară am plâns''

Andreea Marin a povestit pe pagina sa de Facebook cum a adormit vineri seara cu lacrimi în ochi. Vedeta, obosită după o săptămână grea, a plâns de fericire datorită fetiței sale. Micuța i-a pregătit cina pentru ca Andreea să se poată odihni fără nicio grijă.

"Bună dimineaţa! Deschid ochii şi îmi amintesc, fiindcă am inima plină: aseară am plâns de fericire! Eram tare obosită după o săptămână grea, de obicei seara ma joc cu fetiţa mea sau gătim ceva impreună sau petrecem timpul altfel una lângă cealaltă, aseară însă i-am spus: "Mami, te superi dacă mă aşez putin în pat, sunt tare obosită si simt nevoia să stau putin intinsă? Vii şi tu cu mine?" Ea imi răspunde: "Stai linistită, mami, eu am ceva de făcut, mă descurc singură." A coborât, a cântat puțin la pian, apoi o auzeam trebăluind ceva la bucătărie. "Ţi-e foame, mami, te ajut cu ceva?" Răspuns negativ, asigurări că nu e nevoie, să stau linistită in pat, că vine si ea, impreună cu pisică. Sună telefonul, ceva legat tot de muncă, răspund... deodată, Violeta bagă capul pe uşă: "Mami, închide te rog, e important! " Nu pot închide chiar imediat, dar scurtez convorbirea. Ea, moşmondind ceva dincolo de uşă: "Ai terminat?" O asigur că da şi mă si mir de ce stă de cealaltă parte a uşii. Apoi intră cu emoţie în glas şi in priviri, cu şortul meu de bucătărie aşezat de parcă era o rochie pentru ea până in pământ, cu tava frumos aranjată in mâini... mi-au dat lacrimile imediat ... " Mami, ti-am pregătit o surpriză, ca să te simţi mai bine... iartă-mă, am cam stricat toată pâinea că să pot modela inimioara din mijloc, dar sper să îţi placă... am pus și un șervețel asortat violet cum îţi place tie şi ți-am făcut şi un ceai de fructe fără zăhar, aşa cum bei tu... și mă duc să îți aduc și o cană cu lapte cald cu cereale, am auzit că e bun să te liniștești dacă ești prea obosită... să stii că în toate am pus și un ingredient secret: multă iubire... "

(w670)

Ce-ar mai fi de zis?! Mi-au trecut toate, am râs şi am plâns de fericire în același timp, știu că nu există iubire mai mare și mai adevărată pe pământ... Să aveți un weekend plin de iubire!", a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel