Andreea Marin, dezvăluire din căsniciile cu Ștefan Bănică și Tuncay Ozturk: Totul este un CHIN. Nu e o RUȘINE

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Andreea Marin a rupt tăcerea despre relațiile eșuate și bărbații din viața ei. 

Andreea Marin și-a ținut cât de mult s-a putut relațiile și viața personală, departe de ochii curioșilor, dar recent a vorbit despre fostele căsnicii, alături de celebrul Ștefan Bănică Jr. dar și de Tuncay Ozturk, relații învăluite în mister. 

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au fost căsătoriți timp de șapte ani, iar după divorț, zâna surprizelor îți regăsea sufletul pereche în Tuncay Ozturk, medicul pe care l-a cunoscut în timp ce încerca să scape de durerile de spate. Alături de acesta a petrecut patru ani de mariaj, timp în care ambii parteneri păreau fericiți. Totuși, ruptura s-a produs, iar Andreea și Tuncay și-au sus adio după un schimb de replici pe internet. Mesajele celor doi lăsau să se înțeleagă că turcul nu a reușit să se ridice la așteptările vedetei, în ciuda relației bune pe care o avea cu fiica și chiar cu fostul soț al Andreei.

După cele două mariaje eșuate, Andreea Marin iubește din nou și are o relație cu Adrian Brâncoveanu. 

"Nu trebuie să stai într-o relaţie în care totul este un chin"

"Nu trebuie să stai într-o relaţie în care totul este un chin. Poate îţi este rezervată o altă viaţă, una mai bună, alături de altcineva. Mulţi oameni se tem de singurătate. Singurătatea e când o laşi să vină asupra ta. Dacă te înconjori de oameni frumoşi, de cărţi, de lucruri pe care le construieşti asta nu te poate afecta. În final, pe tine trebuie să te bazezi.

Familia, prietenii sau publicul nu trăiesc în pielea noastră, în sufletul nostru. Sunt persoane din exterior care pot avea doar o părere. Nu trăiesc ei durerile noastre, aşa că nu au de ce să îşi dea cu părerea. Pot doar să dea un sfat, atât. Eu sunt puternică din punctul ăsta de vedere, am o intuiţie bine dezvoltată. Când nu se mai poate nu e o ruşine. E doar o întâmplare a vieţii să te desparţi, nu e un stigmat", a spus Andreea Marin, la Canal33.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel