Andreea Marin, devastată. A murit la 34 de ani. "Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat"

Andreea Marin, devastată. A murit la 34 de ani. "Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat" / Foto: Facebook Andreea Marin
Andreea Marin, devastată. A murit la 34 de ani. "Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat" / Foto: Facebook Andreea Marin

Andreea Marin a anunțat că o persoană dragă ei a murit. 

Andreea Marin este profund îndurerată, după ce o persoană apropiată ei a murit într-un accident rutier. Este vorba despre Andrei Thutan, un tânăr regizor talentat în vârstă de 34 de ani pe care vedeta pare că l-a cunoscut foarte bine. Andreea Marin a făcut tristul anunț pe contul ei oficial de Facebook. Ea a transmis condoleanțe și totodată a dorit să îi aducă un ultim omagiu regizorului așa că a postat și emisiunea în care Andrei Thutan a apărut la un moment dat pentru a-și spune povestea sa de viață și i-a îndemnat pe fanii ei să o urmărească.

"Din păcate, cu adâncă tristețe scriu că acest tânăr atât de talentat, pozitiv și dedicat a devenit înger, la 34 de ani, în urma unui accident ... Povestea lui e o lecție de viață și merită să îi dedicați timpul vostru. Îmi voi aminti mereu cu sufletul plin de această întâlnire și de pilda sa... Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat.", a scris Andreea Marin.

A pierdut cinci oameni dragi într-un an

Acum ceva timp, Andreea Marin a povestit că au existat momente când a simțit că va claca, în anul în care și-a pierdut cinci oameni dragi.

"Anul în care am pierdut 5 oameni dragi, toți în același an, și "poarta surprizelor", în fiecare seară, continua să se deschidă către lume, iar eu pășeam zâmbind, ca un actor care își duce rolul până la capăt. Și când intram acolo, în fața a 250 de oameni din sală, care mă așteptau cu emoții și în fața a milioane de oameni de pe 5 continente care ne urmăreau, simțeam totuși că eu trebuie să le aduc fericire.

Eu nu puteam să le aduc pe umerii lor nefericirea mea. E o vorbă pe care mi-o amintesc de la mama mea, chiar dacă ea a murit când eu aveam doar 9 ani, mi-a spus la un moment dat: nu pune pe umerii celorlalți necazurile tale. Și așa am făcut.

Am mers mai departe, am zâmbit și să știți că e și o terapie aceasta. Nu e un teatru, e o terapie. Pe mine munca m-a salvat în cele mai grele momente din viața mea. Și apoi când a apărut în viața mea fetița mea, nu există o motivație mai bună decât să fiu bine pentru ea", a povestit Andreea Marin în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai". Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel