Andreea Marin, despre lupta cu kilogramele în plus: Nu mai simt nevoia să dovedesc ceva cuiva

Foto: Facebook Andreea Marin
Foto: Facebook Andreea Marin

Andreea Marin a vorbit despre lupta cu kilogramele în plus.

Andreea Marin a vorbit despre perioada în care a fost nevoită să ducă o luptă cu kilogramele în plus apărute din cauza unor probleme de sănătate.

"Am avut niște probleme de sănătate și culmea de aici veneau de la kilogramele în plus și anul acesta am rezolvat această problemă. Nu fără efort, bineînțeles, dar toate s-au schimbat și starea mea de bine, și energia și problemele de sănătate de care vorbeam și în același timp silueta, pentru că am dat două-trei numere la haine în jos.

Fiica mea a observat că atunci când ieșim acum împreună nu mai pare așa o diferență notabilă între noi. (...) Eu m-am bucurat și la 20, la 30, la 40 de ani, acum ating 50 de ani de viață și viaţa s-a îmbunătățit pe măsură ce timpul a trecut, pentru că am început să mă cunosc mai bine, am început să-mi știu și limitele, și posibilitățile unde pot să deschid larg aripile.

Andreea Marin: Nu mai simt nevoia să dovedesc ceva cuiva, poate doar mie

Am căpătat încredere din ce în ce mai mult în forțele proprii, în feminitatea mea, nu mai am nesiguranță, nu mai simt nevoia să dovedesc ceva cuiva, poate doar mie.

Provocările sunt față de mine, însă și atunci viața este mai frumoasă atunci când reușești să acumulezi informații ce-ți sunt folositoare. Mă simt mai bine astăzi și n-aș da timpul înapoi. Nu vreau să pară o ipocrizie, este pur și simplu realitatea mea.

Eu nu aș vrea să am din nou 20 de ani sau 30 de ani. Au fost vremuri în care am muncit extrem de mult. Nu că aș munci mai puțin azi, dar aveam foarte multe nopți nedormite. Un volum de învățare foarte mare. Pentru că am avut mereu dorința asta de a de a învăța și de a excela în ceea ce fac și un consum foarte mare de energie care m-a dus și la probleme de sănătate.

Adică tinerețea nu e întotdeauna. Depinde cum o abordezi. Avem vieți agitate, alergăm de dimineață până seara, nu mai punem preț pe această disciplină(...) Ajunsesem la 4 ore de somn noapte de noapte, ceea ce nu e normalitate. Corpul nostru se adaptează, dacă pot să spun, ca să reziste și atunci își ia surse de energie false din alte părți ca să reziste și uite așa ducem în dezechilibru corpul nostru", a spus Andreea Marin pentru Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel