Andreea Marin află răspunsul la o întrebare formulată în 2012

Misterul privind paternitatea primului copil al actriței Adriana Nicolae, care în urmă cu doi ani afirma presei din România că tatăl este o vedetă al cărui nume se sfârşeşte cu "junior",  a fost elucidat odată cu nașterea celui de-al doilea copil al ei.

Potrivit libertatea.ro, în urmă cu două săptămâni, Adriana Nicolae a născut pentru a doua oară, tot o fetiță, iar cu acest prilej, cele două fetițe au fost recunoscute de către tatăl lor.

Suspiciunea privind paternitatea primului copil al actriței nu mai planează nici asupra lui Ştefan Bănică Jr. şi nici asupra lui Florin Piersic Jr., fostul soţ al Adrianei Nicolae, întrucât fiul afaceristului Cristian Ţânţăreanu, Dragoş, și-a recunoscut, acum, ambele fiice. Dragoș Țânțăreanu a ales să își părăsească prima familie, formată din soţie şi doi copii, pentru a-şi petrece viaţa alături de Adriana Nicolae, scrie libertatea.ro.

În iunie 2012, Andreea Marin Bănică, la gala VIP, a uimit asistența, când a urcat pe scenă pentru a-și primi premiul pentru eleganță și a întrebat-o direct pe actrița Adriana Nicolae dacă Ștefan Bănică Jr. este tatăl copilului ei sau nu.

Citește aici: Andreea Marin vrea să știe dacă Ștefan Bănică mai are un copil 

“Dacă tot suntem aici, zi da, sau nu? E tatăl copilului tău?”, a întrebat Andreea Marin, în 2012, când vedeta TV mai forma încă un cuplu cu Ștefan Bănică Jr., răspunsul primit nefiind pe placul "Zânei Surprizelor".

”Un răspuns fără sens, e clar că a fost surprinsă de atutidinea mea fără ocolișuri: “din respect pentru copilul meu, nu voi deschide acest subiect”, declara, ulterior, Andreea Marin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel