Andreea Esca: Îmi aleg hainele după impuls

andreea esca
andreea esca

Andreea Esca recunoaște că nu este o fană a cumpărturilor, însă atunci când decide că trebuie să-și achiziționeze ținute vestimentare alege întotdeauna hainele după personalitatea ei.

Deși apare mereu la rubrica ”bine îmbrăcate”, Andreea Esca nu merge foarte des la shopping, ci își alege vestimentația spontan, fără să piardă mult timp. Criticii de modă au afirmat că vedeta Pro TV este foarte stilată, purtând mereu ținute rafinate, care o pun în valoare.

În sezonul reducerilor, Andreea Esca le sfătuiește pe doamne și domnișoare să nu ”ia cu asalt” magazinele, ci să aleagă hainele care le stau bine și le fac fericite, indiferent de brand. ”Cred că indiferent de sezon trebuie să aveți în garderobă ceva care să vă facă fericite. Atunci când porți un lucru, cel mai important este să te simți bine în el și să fii tu. Multă lume îsi ia haine doar pentru că se poartă sau au nu știu ce semnătură, dar asta se vede. (...) Îmi aleg hainele după impuls. Dacă văd un lucru care îmi place și mi-l permit, mi-l cumpăr. Eu nu merg foarte des la cumpărături", a declarat Andreea Esca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel