Urmărește emisiunea live


Andreea Esca, despre relația fiicei ei cu Tzancă Uraganu: Totuși, ai stat 18 ani în casă cu mine. Cel mai rău lucru care se poate întâmpla

Foto: Instagram Andreea Esca
Foto: Instagram Andreea Esca

Andreea Esca a primit o întrebare neașteptată despre fiica ei.

Alexia Eram și Mario Fresh formează, de ani buni, unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri de tineri din showbizul românesc și chiar dacă în ultimele luni au tot circulat zvonuri conform cărora cei doi s-au despărțit, fiica Andreei Esca a negat zvonurile.

Zilele trecute, Alexia Eram a fost invitată la Teo Show cum își răsfață iubitul aducându-i micul dejun la pat, semn că relația dintre cei doi merge foarte bine.

Invitată recent la o discuție cu actorul Marius Manole, Andreea Esca a făcut dezvăluiri despre viața privată a fiicei sale. Întrebată ce părere ar avea dacă Alexia ar avea o relație cu Tzancă Uraganu, prezentatoarea știrlor PRO TV a dat un răspuns ferm.

"Să aibă cu cine vor ei relații", a spus Andreea Esca.

Marius Manole: Așa ai fi de acord cu toată lumea?

"Da. Singurele lucruri de care mi-e teamă este să n-aibă o influență negativă în sensul… nu știu, droguri… Eu am o oroare de treaba sta, mi se pare că-i cel mai rău lucru care se poate întâmpla. Și realizez, fără să vreau, că sunt din ce în ce mai prezente în viața de zi cu zi", a completat ea.

Marius Manole: Dar dacă ar fi cu Tzancă manelistul?

"Nu cred că pot veni cu cineva care să fie chiar atât de greșit, pentru că eu totuși cred că ai stat 18 ani în casă cu mine și cred că se cultivă niște valori. Poți să ai niște ieșiri din decor, dar cred că în final fiecare dintre noi ne întoarcem undeva unde am fost crescuți, educați și învățați", a mai spus ea.

Marius Manole: Dar știi cine e Tzancă Uraganul?

Andreea Esca: Bineînțeles că știu. E primul în Trending pe Youtube.

Alexia Eram, despre relația cu Mario Fresh

"Eu obișnuiesc să îi aduc micul dejun la pat lui Mario, fără să vină cu ceva. Destul de des se întâmplă, fără un motiv. De câte ori mă trezesc înaintea lui și îmi fac micul dejul, îi fac și lui i-l aduc la pat", a declarat Alexia Eram la Teo Show.

"Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și ieșea și mai prost, mare scandal. Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți.

Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea", a declarat Mario Fresh în urmă cu ceva timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel