Andreea Esca, despărțire grea de fiul ei: A fost mai greu decât am crezut. Mi s-a părut că e mai neajutorat

Foto: Instagram Andreea Esca
Foto: Instagram Andreea Esca

Andreea Esca a dezvăluit că a trecut prin momente dificile din cauza fiului ei.

Andreea Esca are o familie demnă de invidiat. Vedeta știrilor PRO TV este căsătorită de 21 de ani cu Alexandre Eram și are doi copii, pe Alexia și Aris.

Chiar dacă cei doi copii ai vedetei au crescut și au început să ia pe drumurile lor și chiar dacă Alexia a plecat la facultate în Londra în urmă cu doi ani, se pare că Andreea Esca a trecut mai greu peste plecarea lui Aris, fiul cel mic al cuplului. 

Ei bine, Aris a plecat la facultate în Barcelona, Spania, iar Andreea Esca s-a emoționat când a vorbit despre asta.

"Sunt foarte mândră de Aris că a făcut o alegere bună. Cred că această facultate și locul unde este i se potrivesc și sunt foarte fericită că s-a acomodat bine, că îl simt că e mulțumit și fericit. Îmi pare bine că este și cu destul de mulți colegi din liceul, ceea ce înseamnă că nu va fi singur pe acolo. E important, pentru un tânăr la vârsta asta, pentru prima dată plecat singur într-o altă țară, să aibă prieteni alături de el.

Am stat câteva zile cu el. I-am luat și aspirator, fier de călcat și alte lucruri de acest gen, un covor, plapumă, pernă, lenjerie pentru pat, așa, din-astea de care ai nevoie într-o casă. Locuiește într-un apartament cu un coleg și împart toate aceste lucruri", a declarat Andreea Esca în emisiunea La Măruță.

"Aștept să mă sune el"

"A fost mai greu decât am crezut. Nu acum când l-am dus, prima dată când a plecat, pentru că el a plecat înainte și mi-am dat seama că wow, e un pas important în viața de familie.

Am crezut că va fi mai ușor momentul pentru că deja aveam antrenament, dar a fost mai greu. Poate pentru că îmi dădeam seama că într-adevăr nu mai e niciun copil în casă. Poate pentru că mi s-a părut întotdeauna că Aris, ca orice băiat, e mai neajutorat, cumva. Alexia eram sigură că o să se descurce fără probleme. Sau nu știu de ce, poate toate astea la un loc. Acum, văzându-l cât de bine s-a acomodat și cât de fericit și mulțumit este, sunt și eu bine", a completat ea.

"Nu îl sun zilnic, aștept să mă sune el, pentru că știu că, în general, copiii urăsc să îi sune părinții întruna și vreau să evit acest tipar. Vorbim mai rar, aștept să mă sune el", a mai spus prezentatoarea știrilor PRO TV.

Andreea Esca, despre intrarea în politică 

Știrista a fost recent întrebată dacă s-a gândit vreodată să intre în politică, iar cu această ocazie, Andreea Esca a precizat că a avut numeroase oferte, dar că niciodată nu a fost interesată.

„Da. Mi s-a propus de mai multe ori, dar nu este ceva ce îmi doresc”, a spus Andreea Esca. Altfel, recent, prezentatoarea TV a deschis un complex turistic, la Porumbacu. Vedeta spune că planurile de viitor sunt să primească în continuare oaspeți, pe care să îi ajute să se bucure de frumusețea zonei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel