Andreea Esca a dat LOVITURA. S-a aflat! Câți BANI câștigă vedeta Pro TV. Sumă COLOSALĂ

Salariul Andreei Esca este unul dintre cele mai fierbinți subiecte din showbiz-ul românesc. Iată ce spun rapoartele publicate de Ministerul de Finanțe.

Andreea Esca este cunoscută de ani de zile, de la pupitrul Știrilor PRO TV pe care le prezintă în fiecare seară, însă puțini știu că pe lângă presă, Andreea este o femeie de afaceri de succes, iar asta o arată chiar rapoartele financiare ale firmei pe care o deține și care au fost depuse la Ministerul de Finanțe.

Ei bine, deși toată lumea știe sau intuiește că salariul ei de prezentatoare este unul considerabil, în ceea ce privește firma sa, anul 2019 i-a adus venituri considerabile, duble față de 2018. Astfel,  firma acesteia a realizat, în 2019, un profit net de 1.163.906 de lei, echivalentul a 245.000 de euro, ceea ce înseamnă un venit lunar de 20.000 de euro pe lună, citează capital.ro.

Citește și: Andreea Esca, în pământ de RUȘINE. Fiica ei, imagini NEAȘTEPTATE înainte de ATAC. Cum a fost surprinsă

Ce spune Andreea Esca despre salariul ei

Viața nu are sens fără întrebarea asta. Nu pot să vă spun. E ca și cum v-aș spune poanta unui banc, este o legendă. Ce pot să vă spun că este că am salariul pe care angajatorul meu consideră că trebuie să-l am şi bănuiesc că este şi rentabil în economia businessului astfel încât toată lumea să meargă bine”, a declarat Andreea Esca, în urmă cu ceva timp.

În ceea ce privește salariul ei de la Pro TV, au apărut mai multe zvonuri, dar niciunul nu a fost confirmat. Deși diferența e uriașă, s-a speculat mereu că ar avea fie 5.000 de euro, fie 40.000 - 50.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel