Andreea Bănică, adevărul despre operaţiile estetice. Cum arată nemachiată

Andreea Bănică
Andreea Bănică

Andreea Bănică a postat pe pagina de Facebook o fotografie în care este nemachiată. De asemenea, cântăreaţa a spus şi dacă are sau nu operaţii estetice. 

Andreea Bănică nu se sfieşte să se pozeze nemachiată. Cântăreaţa recunoaşte că are mare grijă de tenul ei şi că nu a apelat niciodată la operaţiile estetice. 

"Nu am avut niciodata o problema sa ma pozez fara machiaj, sa ies din casa fara nimic pe fata, sa ma afisez naturala. Sunt bine cu mine, ma ingrijesc, sunt grijulie cu tenul meu si pot sta linistita si fara machiaj. Insa atunci cand am un eveniment, un concert, o filmare, e normal sa ma vedeti cu un machiaj profi. Asa am procedat de la inceputurile carierei mele pentru ca mi-am dorit sa arat frumos in fata publicului; e o dovada de respect, asa consider. E normal sa araram altfel dupa un machiaj de o ora, sa stim sa ne punem trasaturile in valoare, sa ne jucam cu umbre si lumini pana cand rezultatul e cel pe care il dorim. Fie ca va place sau nu sa va machiati, aveti grija de tenul vostru si iubiti-va mult!", a scris Andreea Bănică pe pagina de Facebook.

Ce spune despre operaţiile estetice

"Eu am invatat sa ma iubesc asa imperfecta cum sunt, ma afisez asa cum sunt pentru ca am incredere in mine, ca femeie, dar, recunosc, iubesc machiajul si felul in care ne pune in evidenta tot ce e mai bun. Noi, femeile, suntem norocoase sa putem apela la astfel de artificii, asa ca sunt sigura ca intelegeti foarte bine de unde schimbarile de care incearca sa se agate unii cand vine vorba de pozele in care port un machiaj facut corect. Pe fata mea nu a ajuns bisturiul, doar maini inzestrate si pensule fine!", a mai scris Andreea Bănică.

(oar_w460)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel