Urmărește emisiunea live


Andreea Bălan şi George Burcea, scandal pe câinele familiei. Ameninţări cu plângeri la Protecţia Animalelor

Facebook George Burcea
Facebook George Burcea

George Burcea şi Andreea Bălan sunt din nou la cuţite. De data aceasta, câinele familiei este mărul discordiei. Actorul îşi acuză fosta soţie că a maltratat bietul patruped şi a ameninţat-o pe aceasta cu plângere la Protecţia Animalelor. Artista se apără, însă. 

"Salutare. Probabil unii dintre voi ştiu că am avut un Labrador pe nume Jack. L-am cumpărat în 2015, pentru că stând la curte şi fiind iubitor de animale, era momentul perfect pentru el. L-am îngrijit până în anul 2020, când m-am mutat.

Deşi stăteam într-un apartament cu 3 camere, iar căţelul avea 35 kg, am dorit în nenumărate rânduri să-l iau, dar nu mi s-a permis de către "proprietară şi mama acesteia” (n.r Andreea Bălan şi mama ei).

Până acum două luni am tot insistat să-l iau şi am şi vorbit cu 20 de persoane să-l ţină la curte, tocmai pentru a avea mai mult spaţiu. Un prieten bun a fost de acord, dar iarăşi m-am lovit de refuz. Asta până într-o zi când i-am făcut o filmare şi am transmis casei/stăpânei că voi da acest filmuleţ la protecţia animalelor. Iniţial a spus NU, dar după 3 săptămâni a cedat.

Aşa arată un Labrador de persoană publică. Aşa arăta un Labrador de 7 ani (e ziua lui pe 10.05) în momentul în care l-am luat de acasă (n.r. foto articol). Spuneţi-mi, vă rog, cum vi se par vouă aceste poze şi cum credeţi că a fost tratat. El este aşa de peste 1 an - cu reveniri scurte în ceea ce priveşte sănătatea lui. Acum e bine. E la doctor de o săptămână, iar mai apoi va merge la o curte mare şi plină de copii", a scris George Burcea pe Facebook. 

Cum se apără Andreea Bălan 

"Haideţi să lămurim nişte inepţii. Jack este câinele familiei, cumpărat de mine acum aproape 7 ani şi crescut în curtea casei mele. De 6 luni are o dermatită care necesită tratament riguros. El trebuie uns, zilnic, cu diferite unguente, lucru pe care eu, mama şi şoferul nostru l-am făcut de la aflarea diagnosticului. Totodată, când e sub tratament nu trebuie să fie în preajma copiilor. 

Nu s-a pus problema în ultimii doi ani să fie 'dislocat', deoarece Ella şi Clara îl iubesc foarte mult. Acum, fiind implicată în mai multe proiecte TV, l-am rugat pe tatăl fetelor mele să se ocupe de el şi i l-am oferit fără reţineri... neştiind că îl va folosi pe săracul animal bolnav în postări şi că va face insinuări legate de starea de sănătate a căţelului. Noi îl iubim foarte mult pe Jack, iar eu mi-am asumat toate tratamentele şi vizitele la veterinar încă din prima zi a lui în casa noastră, indiferent de costuri, şi a fost îngrijit ca orice alt membru al familiei, aşa cum avem grijă şi de pisică, broscuţe şi papagalul familiei", a scris Andreea Bălan pe Instagram. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel