Andreea Bălan, SCANDAL cu fanii pe Facebook

Andreea Bălan s-a luat la ceartă cu fanii de pe o rețea de socializare, după un banal clip pe care l-a postat.

Andreea apare într-un filmuleț scurt, în care traversează o străduță... pe culoarea roșie a semaforului, imaginile fiind în slow motion. Comentariile au curs râuri, iar unii dintre amicii virtuali ai artistei au făcut remarci care au scos-o din sărite pe aceasta, scrie Libertatea.

"Si eu ma asteptam sa fie izbita de o duba... is dezamagit...", a fost comentariul care a enervat-o teribil pe Andreea Bălan. "Atat tu cat si cei care au comentat trebuie sa va urati foarte foarte tare vietile si pe voi insisi. Numai cand te urasti pe tine insuti atat de tare simti nevoia sa lasi comentarii atat de mizerabile, pline de ura. Cum poti sa doresti moartea cuiva? Mai ales cuiva pe care nu il cunosti? Ar fi tare tare daca ar exista o politie a online-ului care sa urmareasca comentariile de genul asta si sa ii trimita la psihiatru pe cei care fac lucruri din astea. Norocul meu este ca am invatat sa-mi fie mila de oameni ca tine. Mai demult ma suparam, dar acum... mi-e mila ca iti petreci viata cu atat de mult venin", a scris cântăreața.

Alții au atenționat-o că a traversat pe culoarea roșie a semaforului, fără să se asigure, lucru care a făcut-o pe Andreea să reacționeze din nou: "Te plictisesti tare acasa? Crezi ca am pornit pe zebra fara sa ma asigur? Crezi ca mi-as pune viata in pericol?".

 
Posted by Andreea Balan on Friday, August 7, 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel