Urmărește emisiunea live


Andreea Bălan, operată. Primele declarații ale lui George Burcea

George Burcea a oferit prima reacție după ce fosta sa parteneră, Andreea Bălan, a fost operată de urgență.

Andreea Bălan a fost operată laparoscopic de abces abdominal, zilele trecute, după ce a ajuns la spital cu dureri îngrozitoare. Fostul partener de viață și tatăl fetițelor sale, George Burcea, a oferit primele declarații. 

Încă soțul ei în acte, George Burcea a declarat că ultima discuție pe care a avut-o cu Andreea Bălan a avut loc înainte de acest episod. Atunci, vedeta i-ar fi cerut să vină la fetițele lor doar cu testul Covid-19.

Actorul a precizat că, de atunci, Andreea Bălan nu i-a mai răspuns la telefon. Și nici mama ei, nici bona! Burcea i-a scris și Andreei Antonescu, dar, susține el, niciun răspuns.

Eu de când am ieșit din carantină încerc să dau de Andreea, doar că absolut nimeni nu-mi răspunde la telefon. Am sunat-o și pe mama ei, am sunat și bona, m-am plimbat prin fața porții, am sunat chiar de acolo. Problema e că nimeni nu mi-a răspuns, i-am scris și Andreei Antonescu, tuturor. Nimeni nu a vrut să-mi zică nimic.

Eu am insistat pentru a-mi vedea fetele. Ultima dată când am vorbit mi-a zis să îmi fac testul covid după ce ies din carantină, fără test nu mă primește și cam atât. Apoi nu mi-a mai răspuns, am aflat din presă, la rândul meu, ce s-a întâmplat, nu știam nici că a fost operată, nici că se simțea rău.

În continuare încerc să dau de cineva care să îmi comunice și mie situația. Sper ca Andreea să fie bine și să nu aibă o problemă foarte gravă de sănătate”, a declarat George Burcea pentru Fanatik.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel