Andreea Bălan, nuntă. Le-a interzis fanilor să vină la biserică: Nu doresc să fiu stresată. Cei din biserică sunt aleși pe considerente de look

Andreea Bălan le-ar fi cerut fanilor să nu vină la biserică, în ziua nunții sale. Vedeta a transmis mesajul pe grupurile de fani. Ce le-a scris vedeta.

“Dragilor, am înțeles că vreți mulți să veniți la biserica. Înțeleg că vreți să fiți alături de mine în acea zi și apreciez foarte mult, dar din următoarele motive, doar 3,4 dintre voi vor putea intră înăuntru. Biserica este foarte mică în interior și nu va fi loc pentru rude dacă voi sunteți foarte mulți. În plus, nu doresc să fiu stresată că faceți poze fără să știu, cum unii dintre voi faceți. Și cel mai important lucru este faptul că se filmează și voi pune cadre în noul meu videoclip muzical și toți cei care vin trebuie să arate și să fie îmbrăcăți impecabil. Toți cei din biserica sunt aleși pe considerente de look", ar fi scris Andreea Bălan pe grupurile fanilor ei, potrivit wowbiz.ro.

"Nu doresc buluceală și să stau la poze"

"Pentru mine e o filmare de clip foarte importantă. Totodată, în curte nu doresc buluceală și să stau la poze pentru că am de făcut pozele pentru presă și online. Vă rog să înțelegeți că e foarte important să îmi iasă lucrurile așa cum îmi doresc și nu trebuie să vă supărați că nu sunteți în acea zi acolo, mai ales că ne vedem destul de des și avem multe poze împreună. Vă pup și vă iubesc”, ar mai fi scris vedeta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel