Andreea Bălan, momente neplăcute în vacanță: Nu-i găseau venele. Eram blindați de medicamente

Andreea Bălan a povestit prin ce a trecut în vacanța din care s-a întors de curând. Vedeta și-a luat fetițele cu ea, iar problemele nu au întârziat să apară.

"Totul bine și frumos, am plănuit vacanța în patru, luna de miere. Am zis să nu lăsăm fetițele acasă, eu am chestia asta cu abandonul. Drumul a fost foarte greu, au fost 11 ore de zbor. Per total vacanța a fost foarte frumoasă. Clărița a luat un virus și a făcut enterocolită, am fost la dispensar, apoi la o clinică, a consulatat-o un doctor. Au vrut să ne interneze ca să ia banii de la asigurare, i-au pus o perfuzie. Am intrat în sala de operații și nu-i găseau venele pentru perfuzie. Au înțepat-o de două, trei ori", a povestit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

"Ne-am asumat"

"Posibil de la un scaun de bebeluși să fi luat virusul. În două zile și-au revenit amândouă, pentru că a luat și Ella apoi. Data viitoare o luăm și pe mama, poate mergem în Bali data viitoare. Dacă nu știam că facem față, nu plecam. Am știut la ce să ne așteptăm, ne-am asumat și ne-a plăcut ceea ce am făcut, chiar dacă s-au îmbolnăvit, am știut, eram blindați de medicamente. Trăgând linie suntem foarte fericiți, am repeta experiența, poate aș lua-o pe mama dacă ar fi zborul mai scurt", a mai spus Andreea Bălan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel