Andreea Bălan, momente grele. Ce le-a spus fetelor sale despre George Burcea

Andreea Bălan face eforturi uriașe pentru a-și proteja fetele de întregul scandal al despărțirii dintre ea și George Burcea. Iată ce le-a spus artista celor mici. 

Andreea Bălan a recunoscut în mod public, într-o emisiune TV că s-a separat de George Burcea și că ruptura a avut loc încă din luna decembrie a anului trecut.

Pentru că bărbatul a plecat de acasă de mai bine de o lună, Andreea Bălan face eforturi uriașe pentru a masca absența tatălui și pentru a-și proteja fetele. În plus, acasă, în preajma copiilor, Andreea se chinuie să pară cât mai veselă și pozitivă, pentru a nu le transmite lucruri negative fetițelor, citează cancan.ro.

Are mare grijă cum se comportă acum cu Ella și Clara

"Andreea vorbește cu fetele cât mai frumos când vine vorba de George. Micuțele întreabă de el, iar ea le răspunde pe înțelesul lor, explicându-le că George are treabă, că vine, că e pe drum, că se va juca cu ele. Mai mult, le spune că el este un tată bun, că le iubește, tot felul de lucruri care să le distragă atenția de la ceea ce se petrece, de fapt, între ea și soțul ei", a declarat o sursă a familiei pentru wowbiz.ro.

Ce le-a interzis apropiaților

"Andreea încearcă să le ferească pe fete. Nu vrea să fie cumva influențate de ce se petrece între ea și George, vrea ca ele să rămână cu ideea de familie, de familie funcțională, să știe că au un tată bun. Știe că nu va putea să ascundă situația în fața micuțelor la nesfârșit, dar tot vrea ca George să fie respectat de ele, chiar dacă a plecat de acasă. Ea vorbește frumos de el, cere același lucru tuturor", a adăugat aceeași sursă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel