Andreea Bălan, imagini din culisele unui videoclip de succes

Andreea Bălan
Andreea Bălan

Andreea Bălan a postat imagini din culisele unui videoclip filmat pentru una dintre piesele ei. Iată ce se întâmplă la filmări.

"Greșim ca să învățăm, cădem ca să ne ridicăm, pierdem ca să câștigăm, dăruim ca să primim, suferim ca să fim fericiți. Dacă nu greșeam, cădeam, pierdeam, dăruiam, sufeream, nu eram cine sunt astăzi, o femeie împlinită, puternică și mai inteleaptă", a scris Andreea Bălan pe pagina de Instagram.

Este cunoscut deja faptul că Andreea Bălan este un artist complet, cântă, dansează și face spectacol la fiecare concert și fiecare eveniment. Aceasta muncește foarte mult, reușește să se împartă cu succes între familie și carieră și nu ratează nicio ocazie să împărtășească fiecare experiență cu fanii ei, prin vloguri.

Ieri a postat un nou vlog pe contul de Youtube, în care arată urmăritorilor ce se întâmplă la filmările pentru videoclipul noii sale piese "Suflete pereche".

 
 
 
View this post on Instagram

Gresim ca sa invatam, cadem ca sa ne ridicam, pierdem ca sa castigam, daruim ca sa primim, suferim ca sa fim fericiti. Daca nu greseam, cadeam, pierdeam, daruiam, sufeream, nu eram cine sunt astazi, o femeie implinita, puternica si mai inteleapta. #GanduriInNoapte

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) onNov 28, 2019 at 2:53pm PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel