Andreea Bălan, ANUNȚ: Astăzi sunt MIREASĂ!

Andreea Bălan și-a luat prin surprindere fanii. Cum a apărut în urmă cu doar câteva ore.

Andreea Bălan a trecut în urmă cu un an prin cel mai greu moment și anume divorțul de George Burcea, tatăl celor două fiice ale ei. De atunci, chiar dacă s-a zvonit că și-a refăcut viața alături de Tiberiu Argint, cântăreața nu a făcut niciun anunț public, pentru a-și proteja copiii și pentru a nu crea mai multe discuții cu fostul soț.  

Astăzi, Andreea Bălan a apărut îmbrăcată într-o rochie albă și cu un voal pe cap și a scris pe Instagram că "astăzi este mireasă".

Vezi și: Dorian Popa, tatuaj BIZAR în zona intimă. Fanii au rămas MUȚI, VAL de IRONII: Fix unde-și fac femeile ți-ai ales... mare Macho Man

Desigur, chiar dacă urmăritorii ei au rămas surprinși la început, vedeta a clarificat situația și a spus că totul este pentru emisiunea "Te cunosc de undeva", în care este jurat. 

"Dragilor, astăzi sunt mireasă, în bocanci. De ce oare, veți afla în fiecare sâmbătă seară, la ora 8. Astăzi și mâine am filmări și sunt mireasă. Ce, mie îmi place să fiu mireasă de mai multe ori în viață, care este problema?", a glumit Andreea Bălan.

VEZI fotografiile în GALERIA FOTO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel