Andreea Antonescu, criticată. Adina Alberts: Decolteu până la buric

Ema Apostu / 26 oct 2018 / 06:00 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Andrea Antonescu a fost aspru criticată de chirurgul estetician Adina Alberts pentru intervențiile ușor exagerate pe care și le-a făcut.

"Este puţin forţat felul în care decide să se afişeze public, combină nişte nuanţe de păr care nu îi stau în mod obligatoriu bine. Sânii sunt un pic prea mari, poate că buzele sunt, iarăşi, exagerat lucrate. Andreea ar trebui să acorde mai multă atenţie alegerilor pe care le face. Poate uneori este influenţată de diverşi specialişti, dar cred că opinia ei este primordială.

Revenind la intervenţiile chirurgicale, Andreea nu are multe intervenţii şi nici nu are nevoie. Doar buzele sunt lucrate şi are nişte implanturi mamare. Doar pentru că îţi pui implanturi mamare nu înseamnă că trebuie să ai un decolteu până la buric.

Ai făcut o investiţie, dar nu trebuie să o vadă toată lumea! Să fim mai temperate, bărbaţii pot să ghicească ce există pe sub îmbrăcăminte, nu trebuie să arătăm chiar tot", au fost comentariile făcute de căte Adina Alberts, potrivit Click!.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22