Andreea Antonescu, adevărul despre relația cu soțul ei: Există zvonuri în continuare

Andreea Antonescu a vorbit despre relația la distanță pe care o are cu soțul ei, Traian Spak. Despre cei doi au tot existat zvonuri că ar avea probleme în mariaj. Artista a spus adevărul.

"Există zvonuri în continuare despre divorțul meu și, după 4 ani de zile, la aceeași întrebare răspund fără un fundament, dar când e să fie ceva o să anunț, promit. Eu și soțul meu avem o relație la distanță, vorbim aproape în fiecare zi, pe Facetime, el fiind încă în America, acolo unde lucrează. În general, obișnuiește să vină în țară de ziua Siennei, doar că anul acesta fetița noastră a decis să își serbeze ziua de naștere într-o excursie și a zis că ar prefera să fie fără mami și tati.

Sunt superdeschisă ca mamă, îmi las copilul să facă absolut ce vrea, dar bineînțeles că îi spun că există și părți negative, că diferența dintre noi în primul rând e vârsta, că sunt mult mai experimentată decât ea... De multe ori mă înțelege, de multe ori nu, cert este că am ajuns în „papucii" părinților mei și știu exact despre ce este vorba. Nu vreau să par o mamă îmbătrânită, învechită", a declarat Andreea Antonescu, într-un interviu pentru perfecte.ro

Vezi și: De ce nu trebuie să plantezi roșiile lângă castraveți. Cea mai mare greșeală!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel