Andra, mesaj tulburător: "S-a întâmplat o tragedie"-VIDEO

Zi tristă pentru Andra! Vedeta a povestit că luna noiembrie debutează cu un eveniment extrem de dureros.

Vineri se împlinesc 24 de ani de când Mihaela Runceanu, un mare nume în muzica românească, s-a stins din viață. Cu această ocazie, Andra a ținut să îi aducă un omagiu celebrei interprete de muzică ușoară. Soția lui Cătăin Măruță povestește că și-ar fi dorit ca Mihaela Runceanu să îi fie profesoară pentru că – după cum bine mărturisește – ar fi avut multe de învățat de la ea. Alături de aceste rânduri emoţionante, vedeta a postat şi un video.

”Nu am cunoscut-o personal, eram prea mică atunci când s-a întâmplat o tragedie care avea să răpească una dintre cele mai bune și tulburătoare voci din muzica românească... Azi, se împlinesc 24 de ani de când s-a stins artista pe care mi-ar fi plăcut s-o am profesoară, colegă și prietenă. Dumnezeu a avut însă alte planuri cu ea, așa că o comemorez acum, cu dragoste și respect, ascultându-i cântecele și fiindu-i recunoscătoare pentru superba moștenire muzicală pe care ne-a lăsat-o!....”, a notat Andra pe contul personal de Facebook.

Mihaela Runceanu s-a născut pe data de 4 mai 1955, la Buzău și a murit pe data de 1 noiembrie 1989, la București. A fost o cântăreață foarte apreciată, iar melodiile ei sunt ascultate și acum de către români. Printre piesele sale cele mai cunoscute se numără ”De-ar fi să vii”, ”Să crezi în dragostea mea”, ”Să învingă dragostea” sau ”Cât aș vrea să te chem”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel