Andra, cu un nou look. Imaginea care a provocat isterie printre fani

Andra, una dintre cele mai îndrăgite artiste din industria muzicală românească, și-a uimit în această dimineață fanii. În ultima sa postare de pe contul său de socializare, vedeta și-a întrebat fanii dacă i-ar sta bine blondă, iar pentru a nu-i pune în încurcătură a postat și o imagine în care poartă perucă.

"Cum ar fi daca ar fi...", a fost provocarea lansată de Andra pe Facebook, care însoțește o fotografie cu ea în care are părul blond.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, însă ele au fost împărțite, unii admirând-o, alții apreciind că nu trebuie renunțe la naturalețea ei.

"Cine spune ca-ti sta bine, te minte, e o schimbare de look care nu te avantajează, nu mai ești naturala. Stilul tău de machiaj arata naturalețe, aici aduci cu păpușile Barbi, care chiar dacă sunt frumoase, tot păpuși rămân. Tu trebuie sa-ti menții naturalețea și stilul tău inconfundabil!", "nu e ok, tu esti frumoada si cheala nu ar fi schimbarea o problema dar eu cred ca nu te reprezinta culoarea asta la par, te-ai pierde in multimea de blonde, oricum tu alegi", "Iti sta foarte bine Andra..........esti ......wow!!! Superbaaaa!!!!", "Pentru noi vei ramine mereu Andra cu toate modificarile (nu extravaganda) in rest esti la fel de frumoasa pt ca frumusetea se vede nu doar exterior ci prin felul de a fi ,cind iti place cineva nu te schimbi daca si-a schimbat culoarea .Cu tot ce ti-ai face vei fi mereu ANDRA", "Nu te lua după gură lumii! Dacă ție îți place asta este tot ceea ce contează. Noi putem doar să ne dăm cu părerea, dar decizia să fie numai a ta. Eu personal cred ca ti-ar sta foarte bine. Îți luminează fața și îți pune în evidență trasaturile", sunt doar câteva dintre miile de comentarii postate de fani în doar trei ore de la mesajul Andrei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel