Andi Moisescu, arestat la Barcelona

Andi Moisescu nu și-ar fi închipuit că excursia sa la Barcelona, pentru a urmări semifinala din Liga Campionilor dintre FC Barcelona și Bayern, va fi presărată cu o serie întreagă de peripeții, inclusiv arestare, demne, mai degrabă, de un film de aventuri. 

Întâmplările uluitoare de care juratul de la show-ul Românii au talent a avut parte, zilele trecute, la Barcelona au fost povestite chiar de Andi Moisescu, pe blogul său, și pentru ca nimeni să nu se îndoiască de spusele sale, a postat chiar și câteva fotografii, pentru a i se da crezare. 

"Cum până la debutul oficial al partidei (Barcelona - Bayern Munchen, n.red.) mai erau 8 ore, gazdelele noastre ne-au propus un scurt program artistic. Citez din program: Official Lunch, Guided tour of Barcelona, Beer testing session, Visit three of Heineken's key concept bars in Barcelona & entertainment. Încălzirea fiind făcută, nu s-a opus nimeni. Dimpotrivă.

Mi s-a părut puțin ciudat când am văzut c-am trecut cu autocarul pe lângă aeroport, părăsind orașul, dar m-am liniștit gândidu-mă că începem probabil cu degustarea. Începusem să fac glume pe tema asta, când brusc, în mijlocul câmpului, autocarul nostru a început să scoată un fum îngrozitor. Am tâșnit cu toții afară din el, în timp ce ghidul își cerea scuze, asigurându-ne că în scurt timp, agenția va trimite o altă mașină și că totul va continua, conform planului", a scris, vineri, Andi Moisescu pe blog.

Arestat și obligat să-și câștige libertatea la penalty-uri

Mai departe, Andi Moisescu povestește cum au ajuns să călătorească într-un "bus, care părea desprins dintr-un film cu nebuni", unde "a început o cumetrie generalizată, în toată regula. Claie peste grămadă, printre baloane și confetti, trebuie să recunosc că n-am suferit câtuși de puțin. Aproape că și uitasem de ce-am venit.

Mă rog, când ne era lumea mai dragă și mai aveam puțin până la prima destinație sigură, ne-am trezit cu două echipaje de poliție, care au tras imediat bus-ul în care ne aflam pe dreapta. A urmat un dialog aprins în limba spaniolă, din care am reținut doar esențialul. Bus-ul n-avea acte. Prin urmare, am fost coborâți imediat, pentru un control amănunțit".

Întâmplarea ar fi trebuit să nu-i pună probleme lui Andi Moisescu, însă acesta nu avea actele la el, drept pentru care a ajuns în arestul poliției, obținându-și eliberarea la penalty-uri.

"Poate am omis să precizez. Toate actele noastre rămăseseră în mapa Gemmei (N. Red. ghida), care ne-a asigurat că-i mai bine așa, ca să n-avem grija lor. Am primit, pe șest, un atestat de preot, cu care mi s-a sugerat să mă legitimez, atunci când va imi va veni rândul și, în general, să stau calm, pentru că, de regulă, polițiștii nu prea citesc cu atenție.

Nu mai insisit cu detaliile, una peste alta, ne-au arestat pe toți, invitându-ne respectuos la secție. Acum, pas de-i convinge pe polițiști că noi n-avem niciun amestec și că totul e doar o întâmplare. (Nefericită, dar, de fapt, fericită, după cum se putea citi pe fețele noastre). Părea că totul s-a sfârșit când polițiștii ne-au propus un troc. Dacă tot am venit pentru meci, să ne jucăm libertatea la penalty-uri. Câte cinci lovituri de căciulă. Cine înscrie, e liber. Cine nu, nu".

Andi Moisescu, preot de ocazie

Doar că aventura era departe de a se finaliza, după cum susține, în continuare Andi Moisescu, pe blog.

"Liberi, deci, am pornit spre prima terasă de pe plajă, să sărborim ceea ce se dovedise a fi de fapt The Heineken Experience. Mai ales că, într-un final, gazdele ne-au asigurat că asta a fost. Mi s-a părut puțin ciudat că, imediat după terasă, părea să aibă loc o nuntă în aer liber, dar m-am gândit că-n ziua unui meci mare, orice e posibil. Foarte agitat părea tatăl miresei, care urla la un telefon, că nu-i admisibil ca preotul să-l anunțe cu 5 minute înainte, că nu mai poate ajunge, când are deja toți invitații pregătiți pentru marele eveniment. În momentul ăla mi-a fost limpede. Clipa în care, pe baza atestatului proaspăt primit, urma să oficiez căsătoria nu putea fi foarte departe.

A urmat o petrecere memorabilă, în care singura mea grijă, în calitate de "părinte", a fost să consum responsabil entertainment. Ca să dau un exemplu bun tinerilor căsătoriți".

În sfârșit, pe Camp Nou

Despre ceea ce a urmat, tot Andi Moisescu povestește: "Ca niște adevărați zei ai mării, am părăsit petrecerea cu ajutorul bărcii pe care tata socru ne-a pus-o la dispoziție, până la iahtul care ne aștepta în larg.Ca și când n-ar fi fost de ajuns, din iaht am sărit direct într-un elicopter, devenind tot mai evident faptul că retrăiam, într-un fel, o aventură apropiată de cea din reclama Road to Wembley. În mod firesc, de la heliport am fost preluați de o rișcă-bicicletă, cu are am ajuns, într-un final, pe Camp Nou", destinația spre care optase, de altfel, de la început juratul de la Românii au talent.

În finalul postării, Andi Moisescu rezumă foarte pe scurt, peripețiile prin care a fost obligat să treacă pentru a ajunge la semifinala Ligii Campionilor: "Ce-i scriam Oliviei, într-un mesaj, în fotografia de mai sus? Dacă-ți spun că autocarul în care m-am suit a luat foc, că am fost cules de pe câmp de niște nebuni, cu un bus hippie, că am fost arestat, că mi-am câștigat libertatea la penalty-uri, că am devenit preot, că am căsătorit un cuplu pe plajă, că am plecat de acolo cu un iaht, după care am fost preluat de un elicopter și, într-un final, am ajuns cu rișca la stadion, mă crezi în toate mințile?", a conchis Andi Moisescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel