Anda Adam s-a trezit cu parbrizul mașinii crăpat: "Am să merg la Poliție"

Sursa foto: Facebook Anda Adam
Sursa foto: Facebook Anda Adam

Anda Adam a avut parte de o surpriză neplăcută când a revenit la mașină, după ce a mers la o bancă să scoată bani.

"Mi s-a întâmplat ceva azi și voiam să împărtășesc cu voi minunata întâmplare. Asta apropo de discuțiile pe care le făceam cu instigarea la ură către alți oameni, cu oamenii care în loc să gândească pozitiv și să vor să facă lucruri frumoase stau acasă în fața unui calculator și doar încearcă să facă rău”, a spus Anda Adam pe Instagram.

M-am oprit la o bancă, pe un trotuar, unde deasupra sunt apartamente, așa e zona acolo. Am intrat la bancomat, am scos niște bani. Am stat maxim un minut și jumătate și când am ieșit am găsit chestia asta. Cineva de la balcon probabil mi-a aruncat ceva pe parbriz, în acest 1 minute jumătate când eu am intrat în bancă”, a continuat frumoasa artistă.

Mă gândesc ce fel de om poate să facă așa ceva. Ideea e că o să-mi răpesc din timpul meu, o să merg la Poliție, o să fac o reclamație și voi încerca să obținem imaginile de pe camerele din zonă să vedem dacă într-adevăr a fost cineva care mi-a aruncat ceva pe parbriz cât am intrat în bancă 1 minut și jumătate, pentru că mi se pare că lucrurile nu trebuie să rămână chiar așa totuși", a spus Anda Adam pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel