Anda Adam, în coloană oficială cu un parlamentar-VIDEO

R.A.C.L.A. și Anda Adam ne surprind cu o nouă colaborare și lansează azi “Nu te-am uitat” - continuarea poveştii piesei “Nu mă uita”, lansată în 1999, care poate fi considerată cu usurinţă un evergreen.

După ce anul trecut Anda Adam și Rimaru au deschis Romanian Music Awards cu "Nu mă uita", reacția publicului fiind una deosebit de puternică, s-au gândit să-și surprindă fanii cu o continuare a poveștii originale, la nu mai puțin de 16 ani distanță.

[citeste si]

„Sunt bucuroasă că dupa 16 ani cântăm iar în această formulă. Într-o dimineață am găsit un mesaj de la Rimaru, că are o piesă pe care vrea să colaborăm. Mi-a plăcut foarte tare ideea și abia așteptam să aud melodia. Încă de la prima ascultare am știut că este piesa perfectă pentru a face acest featuring cu R.A.C.L.A.. Le mulțumim băieților de la Rapin' On pentru această producție care este continuarea perfectă a piesei "Nu mă uita" și sunt convinsă că va ajunge direct la inimile celor care vor da play." a spus Anda Adam.

Povestea clipului este simplă: o veți vedea pe Anda Adam în timp ce se află într-o mașină, cu un parlamentar, în coloană oficială. Mai multe detalii în imaginile de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel