Anda Adam evită să-și piardă timpul la cumpărături

anda_adam
anda_adam

Cântăreața Anda Adam are impresia că timpul se scurge mult prea repede și nu dorește să-l piardă, colindând prin magazine sau mall-uri, dar asta nu presupune că nu-și completează garderoba ori de câte ori are ocazia.

Întrucât Anda Adam nu se încadrează în tabără numeroasă a doamnelor și domnișoarelor, care au o  deosebită plăceresă colinde prin mall sau magazine în căutarea unor ținute cât mai atractive, și ca design, și ca preț, cântăreața poate fi considerată o femeie atipică.

“Nu am răbdare. Atunci când ajung la shopping, bag în coș ce imi atrage atenția, fără să mai probez. Mă ghidez după măsurile clasice și gata. Nu sunt genul care să stea o jumătate de oră în cabina de probă. Sunt ca un titirez. M-am obișnuit să am agenda zilnică încărcată”, mărturisește cântăreața, potrivit viva.ro.

Anda Adam recunoaște că de vină este doar impresia ei că timpul se scurge rapid. ”Cred că din acest motiv am impresia că timpul se scurge foarte repede și că nu este bine să îl pierd prin magazine”

Impresionând în mod plăcut, prin ultimele ei apariții în tot mai multe rochii elegante puse în evidență și de o siluetă impecabilă, Anda Adam recunoște că garderoba ei se îmbogățește cu noi produse, mai ales când merge în străinătate, în special la New York.

“Am câteva locuri unde merg de fiecare dată. Am prins de multe ori sezonul reducerilor și m-am întors cu valize întregi de haine”, a explicat interpreta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel