Urmărește emisiunea live


Anda Adam, al doilea copil. Anunț, în direct, după informațiile apărute

Anda Adam
Anda Adam

Anda Adam a vorbit despre al doilea copil după ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora ar fi însărcinată.

Anda Adam spune că își mai dorește un copil, însă nu este însărcinată. Vedeta a mărturisit la Xtra Night Show că își mai dorește un bebeluș, în 2020.

"Toată știrea a plecat de la o poză. Eram într-o geacă oversized, zici că era a soțului meu. Evident că nu puteam fi mulată și au tras concluzia că sunt însărcinată. Nu-mi mai place mulat din cap până în picioare, stilul piți, nu mai e stilul meu. Nu sunt însărcinată, eu pot să spun că ne dorim foarte tare un al doilea copil. În gândul și planurile mele va mai apărea un copil la anul. Nu vreau să fiu silfidă, niciodată nu am promovat schilodenia, nu sunt pro anorexie. Nu am simțit că mă înțeapă lumea despre asta. Primesc mesaje de la bărbați pe Instagram în care le spun să îmi arat mai des fundul. Nu pot, pentru că oamenii mă vor percepe greșit. Vreau să rămân într-o zonă curată în care să nu-mi arăt tot.", a povestit Anda Adam, la Xtra Night Show.

Vezi și: Roxana Ionescu este însărcinată. Care este sexul bebelușului cu Tinu Vidaicu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel