Anca Țurcașiu A DIVORȚAT, după un mariaj de 22 de ani: Ne naștem să primim lecții

Anca Țurcașiu a anunțat luni seară că a divorțat de medicul stomatolog Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsnicie. 

Anca Ţurcaşiu a scris în această seară, într-o postare pe Facebook, că a divorţat de soţul ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu, la finalul a 22 de ani de căsătorie.

Printr-o postare pe Facebook, Anca Țurcașiu le-a dezvăluit fanilor că ea și Cristian Georgescu nu mai sunt soț și soție.

„Am divorţat! Am divorţat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În braţele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viaţa îţi oferă lecţii de învăţat! Ne naştem să primim lecţii! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu şi de voi şi aştept de acum înainte linişte, echilibru, iubire, pace şi armonie! Ştiu că cineva acolo sus mă iubeşte şi voi avea parte de tot binele Pământului!”, a scris Anca Țurcașiu. 

De asemenea, actrița a ținut să sublinieze că nu va comenta divorțul de soțul ei.

„Nu aşteptaţi nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viaţa mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă şi sigură că voi redeveni fericită şi iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie şi voi face asta până la sfârşit!  Mulţumesc anticipat presei pentru linişte! Vă mulţumesc celor care mi aţi fost alături in această perioadă grea din viaţa mea! Vă mulţumesc mult! Fără voi n-aş fi putut!”, a precizat Anca Țurcașiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel