Anca Serea, sfaturi pentru femeile gravide, la plajă: Nu e interzis!

Anca Serea, însărcinată cu al șaselea copil, a oferit o serie de sfaturi pentru femeile însărcinate, care doresc să facă plajă.

"Pentru că asta este ultima zi de plajă din vacanţa asta şi vom reveni cât de curând în formula completă, după ce copiii intră în vacanţă, las aici câteva sfaturi pentru viitoarele mamici care mi-au scris. Sarcina este o perioadă atât de frumoasă pentru orice femeie, aşa că ne dorim să ne bucuram pe deplin de ea.

Când este cald şi frumos afară este plăcut să stai la plajă sau la piscină şi să te bronzezi. Dacă iei câteva măsuri de precauţie te vei asigura că atât tu cât şi bebeluşul tu sunteti protejati de efectele razelor ultraviolet. Pentru a vă asigura că aveți parte de protectie adecvată la nivelul pielii în sarcină este important să folosiți o loțiune de protectie solară cu factor SPF minim 30 și să purtați o pălarie, a scris Anca Serea.

"Nu e interzis să intrăm în apa mării sau în piscină"

"De asemenea, dacă transpirați sau intrați în apă este important să aplicați crema sau loțiunea respective. Daca nu știti care produs este sigur pentru tenul vostru, întrebați medicul sau farmacistul. Desigur, este important pe durata expunerii la soare să consumați lichide din abundență pentru a evita deshidratarea. Loțiunile de bronzat conțin dihiroxiacetona, compus considerat țn general sigur. Este indicat să așteptați pâna în al doilea trimestru pentru a-l aplica dacă doriți, dar nu sub formă de spray.

Dacă simțiti senzație de greață sau amețeală cât timp stați la soare, trebuie să plecați de pe plajă sau de la soare. Deși este plăcut să te bronzezi, expunerea necontrolată, mai ales în intervalul in care radiatiile ultraviolet sunt puternice (ora pranzului), poate cauza arsuri solare. Este întotdeauna mai bine sa previi decât să tratezi, asa că vă recomand să aveți grijă de pielea voastră și să vă bucurați de această vară frumoasă! Și nu, nu e interzis să intrăm în apa mării sau în piscină", a fost mesajul publicat de Anca Serea, în mediul onlin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel