EXCLUSIV  Anca Serea a dezvăluit dacă e sau nu însărcinată. Interviu

Anca Serea este o adevărată mămică eroină! Are 5 copii, iar mâine, pe 10 septembrie, 4 dintre ei vor merge, după caz, la liceu, școală și grădiniță! 

Ce înseamnă acest lucru pentru frumoasa mămică Anca Serea? Un adevărat maraton! Noah, primul ei fiu cu Adi Sînă, are 6 ani și începe clasă pregătitoare, Sara, fetița ei din prima căsătorie începe clasa a V-a, David, băiatul ei cel mai mare - tot din prima căsătorie, trece a X-a, iar Ava, fetița ei cu Adi Sînă, începe grădinița! Cum se va împărți în cursul zilei de mâine vedeta pentru a-și duce toți cei 4 copii la școală, aflăm chiar de la ea!

(oar_w460)

“Noah începe clasa pregătitoare, clasa 0, a împlinit deja 6 ani, va merge la o școală privată. Ne-am pregătit! Eu am început de vreo 2-3 săptămâni să fac teme cu el, niște țeste inițiale, Sara trece și ea în clasa a V-a, la o școală privată, și David începe clasa a X-a. Ava merge și ea la grădiniță, deci când începe școala trebuie să fiu în 4 locuri diferite cu toți. O să am un adevărat maraton de făcut mâine dimineață o să am un adevărat maraton de făcut luni dimineață, dar asta e, mă mai ajută și mama mea”, spune Anca Serea pentru DC NEWS.

Cât despre zvonurile care au existat că ar fi însărcinată cu al 6-lea copil, Serea a lămurit situația, tot pentru DC NEWS!

“Nu ne bate gândul acum să facem încă un copil. E mult spus, sincer! Dar vom vedea! Dacă o să vină de la Doamne-Doamne, este binevenit! Dar acum NU sunt însărcinată. Adi însă își mai dorește un copil și negociază cu mine! Ce o fi, numai să fie”, ne-a mărturisit vedeta.

(oar_w460)

Micuțul Noah pare să-i calce pe urme celebrului său tată, Adi Sînă, căci are deja preocupări muzicale.” 

“Noah face pian deja, a avut câteva mini recitaluri, e foarte încântat a și primit cadou un pian vara această, Ava – o să facă și ea pian din toamnă, are 4 ani acum, Sarah e pasionată de limbi străine, face spaniolă și engleză, iar David e cu motorul acum…”, ne-a mai spus Anca Serea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel