Actrița Anca Dumitra, Geanina din "Las Fierbinți", despre celebritate: Sunt clar o câştigătoare!

Anca Dumitra, actrița care o interpretează pe Geanina în "Las Fierbinți", a vorbit despre celebritate și despre  la rolul pe care îl joacă în serialul difuzat pe PRO TV.

Ce a pierdut și a câștigat actrița, după ce a devenit celebră

"Mai mult am câştigat decât am pierdut, adică sunt clar o câştigătoare. Cel puţin până în momentul de faţă aşa mă consider şi asta nu doar pentru că îmi practic meseria, dar o practic şi într-un mediu exact cum mi l-aş fi dorit. Sunt multe lucruri câştigate de-a lungul timpului, dar în principal, aşa cum am mai spus-o şi o repet, faptul ca Las Fierbinţi a devenit o familie. Petrecem mult timp împreună şi sunt multe momente haioase, şi frumoase, emoţionante.

Celebritatea la noi nu este precum peste hotare, aşa că pot trece foarte uşor şi neobservată. Şi dacă nu trec neobservată, ba dimpotrivă, lumea mă sesizează de cele mai multe ori, ca să nu spun întotdeauna. O fac cu zâmbetul pe buze şi cu o mare bucurie că te văd, te întâlnesc şi pot să te felicite", a spus Anca Dumitru, actrița care o interpretează pe Geanina, în serialul "Las Fierbinți", pentru click.ro.

"Mie îmi place foarte mult să mă joc de-a Geanina"

"Mie îmi place foarte mult să mă joc de-a Geanina, dar ce trebuie să înţeleagă oamenii este că personajele din serial pe care le văd pe micul ecran sunt personaje creionate în timp cu ajutorul unui scenariu foarte bun, cu o regie foarte bună cu o disponibilitate a fiecăruia dintre noi de a crea ceva şi a ajunge la oameni", a mai spus actrița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel