Anamaria Prodan și Reghecampf DIVORȚEAZĂ? Vedeta rupe tăcerea după ce Gigi Becali i-a dat de gol

Familia Prodan-Reghecampf este la cuțite cu Gigi Becali. 

Exclusă din afacerea Dennis Man de către Gigi Becali, care l-a trimis la negocieri pe Ioan Becali, Anamaria Prodan a lansat o serie de atacuri furibunde la adresa patronului FCSB.

Impresara susține că Gigi Becali a scos-o din schemă în momentul în care i-a spus că Parma oferă 13 milioane de euro pentru Dennis Man. În acest timp, Anamaria Prodan avea o ofertă de 10 milioane de euro, mult mai mică decât cea a lui Gigi Becali. Cu toate astea, impresara susține că suma reală a transferului obținută ar fi mai mică.

"Nu, nu cred că asta este suma de transfer (n.r. – 13 milioane de euro). Din informațiile mele, nu. Dacă tot s-au apucat să vorbească, să fie sinceri până la capăt. Și-au bătut joc de munca mea de opt luni, dar lucrurile nu vor rămâne așa. Vrea Gigi să-mi dea 100 de mii euro? Ii dau eu lui 200 de mii. Suma pe care el trebuie să mi-o dea este de peste un milion de euro. Normal că lucrurile nu vor rămâne așa, nu își bate nimeni joc de munca mea”, a spus Anamaria.

”Pe mine nu mă interesează un milion, 13 sau 200, pentru că eu m-am născut milionară. Nu am devenit, eram. De asta sunt eu relaxată, iar Gigi e crispat după bani. El trăiește în minciună, dar s-a ascuns după Dumnezeu și credință. Se folosește de credință să facă rău, să arunce cu noroi în orice om bun, care muncește cinstit. Păcălește pe toată lumea. Gigi Becali este avar după bani, disperat, cu ochii injectați”, a mai declarat Anamaria Prodan.

”La cum l-am văzut pe Gigi Becali, mă aștept să-i distrugă pe jucătorii mei de la FCSB. Ura și invidia pe care le are i-au înecat sufletul! Nu știu ce biserică sau cine îl mai poate salva. Eu am zis odată să-i dea Dumnezeu după sufletul său hain și FCSB a pierdut șapte meciuri la rând”, a adăugat ea.

Anamaria Prodan, reacție la declarația lui Becali

Atacat dur de impresară, Gigi Becali a dezvăluit că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar dori să divorțeze. Însă vedeta neagă aceste zvonuri. 

"Am văzut și eu ce a apărut, dar nici nu am cum să comentez așa ceva. Nu se va întâmpla niciodată (n.r. – divorțul). El, în palatul lui, poate să spună ce vrea. Nici nu mai știu ce să inventeze, nu mai dorm de grija noastră. Sunt ciudoși că Laur este unul dintre cei mai buni antrenori care există, iar eu am reușit să mă impun într-o lume a bărbaților, a misoginismului.

Probabil că unii nu suportă faptul că noi, familia Prodan-Reghecampf, nu avem nevoie nici de banii lor, nici de mila sau ajutorul lui Gigi Becali. Ne avem unul pe altul și este suficient”, a spus Anamaria Prodan, pentru Playsport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel