Anamaria Prodan și Reghe, dați de GOL. Mitică Dragomir: Se ÎMPACĂ! Să țineți minte ce vă spun, e cea mai NENOROCITĂ vârstă!

Foto: Instagram Anamaria Prodan / Agerpres
Foto: Instagram Anamaria Prodan / Agerpres

Mitică Dragomir a vorbit despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Dumitru Dragomir a intervenit în divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și susține că este convins că despărțirea lor nu va fi de lungă durată, iar cei doi se vor împăca repede, de dragul copiilor.

"Părerea mea este că datorită copiilor o să se împace foarte repede. Amândoi renunță în favoarea copiilor. Cel puțin, așa gândesc eu. Păi, pentru ce trăiești? Nu pentru copii?”, a declarat Mitică Dragomir pentru ProSport Live.

"Ana e o fată foarte deșteaptă, și Reghe… Asta e o vârstă foarte periculoasă. Să țineți minte ce vă spun! Asta e cea mai nenorocită vârstă!"

Fostul șef de la LPF crede că antrenorul e la o vârstă "foarte periculoasă" și le transmite celor doi să fie discreți.

”Sunt lucruri firești, lucruri care nu li se întâmplă numai lor. La noi în familie nu au existat divorțuri, din moși strămoși. Noi suntem așa, consecvenți, suntem atașați unul de altul. Eu am 54 de ani de căsătorie, vă dați seama! I-am cunoscut. Sunt niște copii foarte manierați amândoi. Și Ana e o fată foarte deșteaptă, și Reghe… Asta e o vârstă foarte periculoasă, când ajungi între 45 și 60 de ani e o nenorocire. Să țineți minte ce vă spun! Asta e cea mai nenorocită vârstă! Uitați-vă în lume!

Nu îl afectează cu nimic pe Reghecampf (n.r. din punct de vedere profesional)! Poate că îl afectează faptul că suferă copilul pe care îl are cu Anamaria. Și atunci, nici el nu se simte prea confortabil. Mă rog. Eu mă așteptam ca Anamaria și el să fie mai diplomați amândoi, mai discreți. Dar în momentul în care te ia valul și te îndrăgostești, o iei razna, să știi. E vârsta la care o iei razna. Prieteni de-ai mei au capotat după 50 de ani.

Pentru Ana… o felicit că nu a scos nicio murdărie la suprafață! Bravo ei! Și pe Reghe, la fel! Ciocul mic la amândoi, bravo lor! Adică nu și-au spălat rufele în fața lumii. Și banii mulți strică multe caractere. Când ai bani, ai și distracții, ai tot ce vrei pe lumea asta, iar tentația și coruperea este așa de mare… Mai ales care cea vine din partea prietenilor. Anturajul te distruge.

Am înțeles că Reghe s-a îndrăgostit de o fată frumoasă și tânără. Și Ana e frumoasă, dar aia e mai tânără cu vreo 15 ani decât ea, din ce am înțeles. Ea s-a menținut foarte bine și arată foarte bine Ana și e fată deșteaptă, iar Reghe e un antrenor foarte serios”, a mai spus Mitică Dragomir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel