Anamaria Prodan, mesaj în vis de la mama ei, Ionela Prodan: M-a făcut să înțeleg ceva

Anamaria Prodan și Ionela Prodan / Foto: arhivă
Anamaria Prodan și Ionela Prodan / Foto: arhivă

Anamaria Prodan a dezvăluit, într-o discuție despre dubla lansare de carte, că a primit un mesaj în vis de la mama ei, Ionela Prodan, în contextul divorțului de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan lansează astăzi, 23 octombrie, două cărți: una despre cariera și viața ei și alta despre mama ei, Ionela Prodan. Impresara a mărturisit că a visat-o pe mama ei și, de fiecare dată când se întâmplă asta, urmează "lucruri bune".

De data aceasta, Anamaria Prodan a concluzionat că nu are nevoie de nimeni să meargă mai departe. De asemenea, impresara a înțeles că "Universul complotează", așa cum spunea și Ionela Prodan.

"Mama mea, în momentul în care mi-a apărut în vis, mi-a spus: ‘Gata, ridică-te și mergi mai departe!’. Nu ai avut și nici nu ai nevoie de nimeni în viața ta. Iar acest lucru m-a făcut, în această dimineață, să înțeleg că Universul complotează, așa cum zicea mama mea. Într-adevăr, nu am nevoie de nimeni să merg mai departe.

Am nevoie doar de prieteni adevărați, de oamenii loiali, de oamenii inteligenți, de copiii mei ca să pot merge mai departe și ca să ‘predau’ tuturor lecția despre familie și despre demnitate”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

VEZI ȘI: Anamaria Prodan, mesaj de adio pentru Reghe. Cum se împarte averea: Sunt trădată, NU vreau să-l iert! 

Anamaria Prodan a spus categoric că nu mai există cale de împăcare cu Laurențiu Reghecampf și a explicat ce se întâmplă cu averea familiei după divorț.

Astfel, impresara a dezvăluit că singura solicitare a antrenorului de la CSU Craiova a fost ca ea să renunțe la numele Reghecampf.

"Încă nu am primit actele de divorț. În ultima săptămână am vorbit foarte puțin. Ne-am spus ce aveam de spus. Am spus că e soarele nostru și așa va fi. Va rămâne mereu sufletul nostru, dar doar atât. Până la acest moment, noi am avut ceva unic.  Cu siguranță s-a terminat. Pentru mine nu mai e cale de împăcare. Sunt trădată. Nu mai are ce să caute lângă mine!

Un om poate să-mi facă orice, dar să nu să mă trădeze sau să mintă. Și să nu-mi trădeze familia și copiii. E o trădare fabuloasă. Nu vreau să-l iert! Putem divorța în 30 de secunde la Ambasada SUA, pentru că eu sunt cetățean american. Nu avem nimic de împărțit. Toți banii mei sunt moșteniți de la mama mea. Nu avem nimic de împărțit. Laurențiu are salariul lui, dar să nu exagerăm și să spunem că a avut 7 milioane de euro salariu.

Dacă pleacă din căsnicie, Reghecampf pleacă cu salariu de la Universitatea Craiova și o casă în America, atât! Anamaria Prodan este milionară! Nu eu, copiii. El? Nu știu.

Lumea zicea că va lua jumătate din avere. Nu! Nu avem nimic împreună. Nu am avut contract prenupțial. Nu-l cunosc pe omul de azi, nu vreau să am asemenea cunoștințe. Dacă aș lua-o de la capăt, m-aș căsători tot cu el. Dar cel pe care l-am cunoscut eu. Cel de acum îmi e străin.

Pentru mine, băiatul meu și fetele mele, e ceva oribil. Bebeto vine plângând acasă și spune "De ce ceilalți părinți vin să-și vadă copiii și la mine nu vine nimeni?". I-am zis să fie puternic, că aceste lecții îl fac mai puternic. Este o umbră. Îi e rușine să iasă pe stradă. Este terminat", a declarat Anamaria Prodan, la PRO TV.

(Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel