Anamaria Prodan, detalii acide după DIVORȚ: Păi ce fel de bărbat eşti, măi, nebunule?

Foto: Youtube Codin Maticiuc
Foto: Youtube Codin Maticiuc

Anamaria Prodan a făcut declarații neașteptate în podcastul lui Codin Maticiuc.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost cel mai răsunător din ultimele luni, atât în România, cât și pe plan internațional. 

Replicile dintre ei nu s-au oprit, mai ales că la mijloc se află presupusa amantă a antrenorului de fotbal. 

Invitată în podcastul lui Codin Maticiuc, nedifuzat încă, Anamaria Prodan a făcut mai multe dezvăluiri despre viața ei, anturajele sale, "războiul" cu frații Becali, dar și despre Laurențiu Reghecampf.

"Eu așa am crescut, să fiu proasta dintre deștepți, toată viața. Niciodată deșteapta dintre proști! Ce e asta? El (n.r. Laurenţiu Reghecampf) de opt ani îi dădea ăleia bani, îi deschidea ăleia salon… păi ce fel de bărbat eşti, măi, nebunule?", a spus Anamaria Prodan, în podcastul lui Codin Maticiuc.

"De când mă știu, mi-am planificat fiecare pas. Playboy... am știut de ce! De ce? Am avut nevoie, pentru că eu știu clar că după momentul în care apar în Playboy semnez tot ce vreau, ca jucători!", a mai spus impresara.

"Îmi e rușine de rușinea lui. Să ajungi în așa hal"

Recent, Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri despre felul în care, cu un an în urmă, Bebeto, fiul lor, l-a găsit pe Laurenţiu Reghecampf în apartament cu o altă femeie și că antrenorul Craiovei îi ruga pe cei din familie să-l ierte pentru comportamentul lui.

"Se ascundea prin case cumpărate tot de el pentru familia si rudele amantei şi ne mințea pe toți că este în discuții la prinți şi șeici acasă să-și caute echipa. Nu am cuvinte. Îmi e rușine de rușinea lui. Să ajungi în așa hal…. Să faci așa mizerie de ani și ani de zile e jenant. Reghecampf? Bărbat? Om? Demnitate? Mândrie? De unde? Vai de el! Să ajungi să plângi la picioarele copiilor sa te ierte … sa ajungă copilul mic să te găsească prin casa amantei ascuns e penibil.

Să plângi si să ne dai mesajele cu amanta că sa te iertam… sa ajungi să ne povestești că ești șantajat de amantă e jenant. Să ajungi să te umilească amanta peste tot e cumplit", a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, urare pentru Laurențiu Reghecampf și amanta însărcinată

Anamaria Prodan a început anul 2022 cu mesaje acide către Laurențiu Reghecampf și presupusa lui amantă, Corina Caciuc, care ar urma să îi dăruiască lui Reghecampf un copil în luna aprilie. 

"Să-i dea Dumnezeu sănătate, și lui, și amantei, și copilului. Să dea Dumnezeu să-i poarte numele dacă este al lui, dar văd că are activități mărețe. Lui îi plac copiii, dar uită de ei. Trebuie să mai sunăm deșteptarea și noi, că el este foarte ascultător de fel și docil. Se vede din ședințele foto, unde ați văzut ce drăguț stă la poză.

Ce să facem? El săracul stă cum îl așezi ca să nu deranjeze pe cineva. Atât. El și-a deranjat viața și existența. Probabil patronul echipei îl mai dojenește puțin până se plictisește, să-și mai aducă aminte și de fotbal, că nu mai are vârsta să se apuce de modeling", a mai spus Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, iar prima înfățișare la proces va avea loc pe 7 februarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel